ροή ειδήσεων

ΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΟΥ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΦΟΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ. 
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΑΥΔΙΟΥ ΠΕΠΠΕΡ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΤΟ. 
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΠΕΡΊΣΣΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑ ΠΑΡΆΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ (ΚΑΡΦΙΑ, ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΤΛ). ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.



Σχόλια

  1. οση ώρα σου πηρε να βγαλεις φωτογραφιες και να στειλεις το παραπονο σου θα σου επερνε να παρεις μια σκουπα και να τα μαζεψεις. Τι ? Εγω? Μα δεν ειναι δουλεια μου! Μα εγω!! Ναι εσυ, εγω και ολοι μας. Να σταματησουμε να περιμενουμε το κρατος να φτιαξει τις ζωες μας καιρος να τις παρουμε στα χερια μας. (Αν θες στειλε μου μηνυμα να φερω σκουπες φαρασι και κουβαδες να τα μαζεψουμε μαζι οποτε μπορεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/17 01:46

      Βρε νουμερο, τη δουλεια τους πρεπει να κανουν σωστα κι οχι να ειρωνευεσαι το αρθρο. Μηπως εισαι ο εργολαβος; Εχει να πεσει προστιμο...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/17 06:28

    Η νησίδα μπροστά από τα οικήματα των στρατιωτικών υποχρεώνει πορεία μόνο προς τον περιφερειακό. Κύκλους κάνουν για να γυρίσουν προς την πόλη. Ούτε και ρώτησαν κανέναν. Κυκλικός κόμβος σε διασταύρωση όπου συναντιούνται τρείς δρόμοι εκ των οποίων οι 2 μονόδρομο με επιλογές πορείας ελάχιστες. Καμία πρόβεψη καμία μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/17 06:31

    Για το τσιμεντάρισμα γύρω από τις κολώνες των πεζοδρομίων έβαλαν χαρτόκουτα απο τα JUMBO. Ακόμη εκεί είναι. Να μου ζήσεις εργολάβε νοικοκύρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/17 10:31

    Εκει που πρεπει και χρειαζεται να κανουν νησιδα δεν την κανουν και την κανουν εκει που δεν χρειαζεται.ποιος ειναι αυτο που αποφασησε και σκεφτηκε να το κανουν η το κανουν καποιοι για τα συμφεροντα τους να κατευθυνουν καποιους καπου γιατι μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο. Προσπαθητε καποιοι να φτιαξεται την πολη αλλα αυτα ειναι τεραστια λαθη λαθος μελετες, γιατι ? γιατι ειχε ανετο παρκιν και τωρα bye bye το παρκιν, με αυτην την μελετη καποιος σκεφτεται λαθος χωρις πρακτικοτητα.Ειναι οπως ο Δημαρχος ξεκινησε να κανει καλοπισμο της πολης με το να φτιαχνει ετσι ελεγε σε συνεντευξη τα πεζοδρομια τελικα εφτιαξε ποσα 4 με 5 περιοχες και ουτε το ξεχασαμε και αυτο. Αυτος ειναι ο καλοπισμος της πολη κυριε δημαρχε να γινεται πιο στενη οι δρομοι.Μπραβο σε αυτους που εχετε και κανουν αυτες της υπεροχες και σωστες ΜΕΛΕΤΕΣ και εμεις τις πληρωνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/17 11:53

    Τα παρτέρια τι σας λένε? γρασίδι, δέκα πόντους χώμα και η άσφαλτος από κάτω... Τι θα φυτρώσει εκεί ήθελα να ξέρω... Ούτε σύστημα ποτίσματος, ούτε σύστημα απορροής υδάτων ούτε ίχνος σοβαρότητας... Καλορίζικο το εργάκι... Ελπίζω να φάγατε καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/17 20:22

    Άχρηστο Άσχημο και ανούσιο..ποιος ο λόγος κατασκευής; Για να φάνε πέντε έξι άτομα μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *