ροή ειδήσεων

Πράσινο φως για νέο βρεφονηπιακό σταθμό στην Ιαλυσό



Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε σήμερα την διακήρυξη και την διαδικασία προκήρυξης του έργου «Ανέγερση νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού, στη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού, Δήμου Ρόδου», συνολικού προϋπολογισμού ύψους 2.110.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνεται στον συνολικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία αξιοποιεί στο έπακρο τους διαθέσιμους κοινοτικούς πόρους, για την συμπλήρωση και βελτίωση βασικών κοινωνικών υποδομών στα νησιά, με στόχο την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη, την βελτίωση της πρόσβασης σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους κατοίκους.

Αφορά στην ανέγερση νέου διώροφου βρεφονηπιακού σταθμού στην οδό Καλλιπάτειρας, στη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού, που σχεδιάστηκε για την εξυπηρέτηση 24 βρεφών και 45 νηπίων, βάσει των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών. Προβλέπεται επίσης η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, για την άρτια λειτουργία της εγκατάστασης.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020 και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 2.110.000.

Σημειώνεται ότι ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στην Ιαλυσό πρόκειται να ανεγερθεί σε οικόπεδο που ανήκει στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό στον Δήμο Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *