ροή ειδήσεων

«ΑΓΓΙΖΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ! Νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο των αστυνομικών



Στενεύει ο κλοιός για τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι.

Όλη η προσοχή των αστυνομικών έχει πέσει πάνω σε μια πολυπληθή οικογένεια Ρομά που διαμένει στο καταυλισμό της Αύλιζας στο Μενίδι με τους αστυνομικούς να κάνουν αργά και μεθοδικά βήματα προκειμένου να διασφαλίσουν τον εντοπισμό, τη σύλληψη αλλά κυρίως τις αποδείξεις που θα φέρουν κάποια είδους δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο αγροτικά αυτοκίνητα φορτωμένα με όπλα έφυγαν με ταχύτητα από το καταυλισμό την επόμενη μέρα του θανάτου του μικρού Μάριου και τα οποία ήταν γεμάτα όπλα. Τότε ήταν που έγινε γνωστό ότι ο Μάριος δεν πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι μετά από λιποθυμία όπως αρχικά είχαν πιστέψει οι Αρχές αλλά από αδέσποτη σφαίρα που προήλθε από τον καταυλισμό όπου είχε στηθεί γλέντι για την μη προφυλάκιση μιας μητέρας και της κόρης της, που είχαν συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι με τη φυγή οι Ρομά που ευθύνονται για το θάνατο του μικρού Μάριου, έσπευσαν να εξαφανίσουν τα πειστήρια καθώς αν βρίσκονταν το πιστόλι των 9 χιλιοστών από το οποίο έφυγε η φονική βολίδα, θα κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία, και μάλιστα παιδιού. Δεν αποκλείουν μάλιστα το όπλο να έχει ήδη πεταχτεί είτε στην θάλασσα, είτε σε κάποιο υπόνομο εκτός καταυλισμού, ίσως και εκτός Αττικής, αλλά δεν σταματούν την έρευνα.

Πως εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Είναι Πέμπτη, 8 Ιουνίου του 2016 και στο δημοτικό σχολείο Μενιδίου γίνεται μια σχολική γιορτή. Η ώρα είναι περίπου 20:00 το βράδυ και η αυλή είναι κατάμεστη από κόσμο καθώς υπήρχαν τα παιδιά από όλες τις τάξεις και οι γονείς τους.

Ξαφνικά όλοι βλέπουν τον 11χρονος Μάριος να καταρρέει. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Όλοι νομίζουν ότι το αγόρι λιποθύμησε, έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του. Κλήθηκε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου διασωληνώθηκε, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *