ροή ειδήσεων

Στα ερυθρόλευκα ο Ροδίτης άσος Λεονάρντο Κούτρης



Την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη και επίσημα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (14/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι πρώτες δηλώσεις του 22χρονου μπακ.


Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν στο μικροσκόπιο των "ερυθρολεύκων" πριν καν μετακινηθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα τον Γενάρη του 2016. Οι Πειραιώτες τον Μάιο συμφώνησαν με την διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων, που αναμένεται εκτός από χρήματα να λάβει και έμψυχο αντάλλαγμα για την παραχώρηση του παίκτη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Θρύλου, ο νεαρός ακραίος αμυντικός τόνισε: "Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%".






Το βιογραφικό σημείωμα του Ελληνοβραζιλιάνου μπακ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Λεονάρντο Κούτρης γεννήθηκε στη Ρόδο, στις 23 Ιουλίου 1995. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην τοπική Νίκη Ρόδου, ενώ το 2011 έγινε κάτοικος Ηρακλείου, καθώς πήρε μεταγραφή στον Εργοτέλη.

Τον Ιανουάριο του 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κρητικούς, ενώ την ίδια χρονιά πραγματοποίησε και την πρώτη του εμφάνιση ως επαγγελματίας. Επόμενος σταθμός για τον νεαρό αριστερό μπακ ο ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ιανουάριο του 2016. Σε διεθνές επίπεδο, έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας".


sport24

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *