ροή ειδήσεων

Ανανέωσαν με Ιάλυσο Σπάρταλης, Ρεκλείτης



Παίκτες του Ιάλυσου και την νέα σεζόν, θα συνεχίσουν να είναι οι Παναγιώτης Σπάρταλης και Βαγγέλης Ρεκλείτης, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα της Ρόδου.

Ανανεώσεων συνέχεια για τον Ιάλυσο, καθώς μετά τους Παφιάκη και Σταυλά, ακόμα δύο παίκτες ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ροδίτικη ομάδα.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Σπάρταλη και Βαγγέλη Ρεκλείτη, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση των «τοξοβόλων», στο δυναμικό των οποίων θα συνεχίσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι δύο παίκτες, θα συνεχίσουν στην Δωδεκανησιακή ομάδα, για τρίτη και τέταρτη στην σειρά σεζόν αντίστοιχα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΡΤΑΛΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΕΚΛΕΙΤΗ.

Οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους οι δύο παίκτες στι πρώτες τους δηλώσεις, ανέφεραν τα εξής ακόλουθα.

Παναγιώτης Σπάρταλης

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο που ήρθαμε σε συμφωνία για ακόμα μια χρονιά. Είναι προνόμιο να είμαι σε αυτή την οικογένεια. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γιορτάσουμε τα 70α γενέθλια της ομάδας με αυτό το μεγάλο δώρο!»

Βαγγέλης Ρεκλείτης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα . Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα, το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *