ροή ειδήσεων

Ανοιχτή επιστολή φαντάρων από το Καστελόριζο



Με ανοιχτή επιστολή, στρατιώτες που υπηρετούν στο Καστελόριζο διαμαρτύρονται για τη συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ΝΑΤΟική άσκηση «Noble Jump». Η επιστολή έχει ως εξής:

«Εμείς, στρατιώτες που υπηρετούμε τη θητεία μας στο νοτιοανατολικότερο άκρο της χώρας, στο Καστελόριζο, εκφράζουμε την ανησυχία μας με αφορμή τη ΝΑΤΟική άσκηση "Noble Jump" που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία. Στα πλαίσια της άσκησης παραχωρούνται εδάφη της πατρίδας μας για τη διέλευση ΝΑΤΟικών στρατευμάτων (από την Αλβανία, την Ιταλία, τη Μ. Βρετανία και άλλων χωρών), αλλά και στρατιώτες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την άσκηση του ΝΑΤΟ. Αυτά στην πράξη σημαίνουν ότι υπονομεύονται τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού και της χώρας και εντάσσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ σε βάρος των λαών.

Μοναδική αποστολή των στρατιωτών που υπηρετούμε τη θητεία μας είναι η υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας. Το ΝΑΤΟ από την άλλη δεν αναγνωρίζει τα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας, η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έχει πάει χέρι - χέρι με την αύξηση της τουρκικής προκλητικότητας.

Γι' αυτούς τους λόγους διαμαρτυρόμαστε για τη συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ΝΑΤΟική άσκηση "Noble Jump" και απαιτούμε να επιστρέψουν όλοι οι Ελληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται σε αποστολές εκτός συνόρων».

rizospastis

Σχόλια

  1. Εσείς οι φαντάροι ( αν είστε στρατιώτες ) να ασχολήθηκε με την φύλαξη των συνόρων και την προστασία της πατρίδας μας , την δε πολιτική να την αφήσετε για τους πολιτικούς , δεν μπορεί εσείς να μπερδεύεται τις κάλτσες με την γραβάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/17 17:03

    χαχαχα!ΠΗΓΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ!!!αν ηστε στρατιωτες και πατριωτες δεν στελνετε επιστολες με κατεβασμενα παντελονια απο το Κοσοβο,το Αφγανισταν,την ΠΓΔΜ,την Κυπρο,την Λυβυη,κλπ.Συντονιζετε την ασκηση ΠΕΛΕΚΥΣ και κατεβαζετε το κουμουνι που πουλησε την χωρα και εσας μαζι,και ανακοινωνετε εκλογες με δημοψηφισμα.1)εξω απο το ΝΑΤΟ και ΕΕ,2)ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,3)ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *