ροή ειδήσεων

Είναι ντροπή αυτό που κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες ζώων!



Το ολιγότερο, ντροπή, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που συνηθίζουν να κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες ζώων, (κυρίως σκύλων)!
Τα πηγαίνουν στη θάλασσα, και δεν φτάνει που τα βάζουν να κολυμπούν «δίπλα» από κάποιους ντόπιους και ξένους κολυμβητές, (κάτι βέβαια που απαγορεύεται), δεν δείχνουν να νοιάζονται αν κάνουν την ανάγκη τους εκεί όπου κάποιοι συνάνθρωποί μας βάζουν την πετσέτα τους για να κάνουν ηλιοθεραπεία!

Χαρακτηριστικό, λοιπόν, και το γεγονός ότι σήμερα, ένας ξένος τουρίστας, πήγε και άνοιξε την πετσέτα του στην παραλία της Κρεμαστής (και μάλιστα κοντά στα ξενοδοχεία), κι αυτή γέμισε από ακαθαρσίες σκύλου!

Ο άνθρωπος, ύστερα απ΄ αυτό, άρχισε να βρίζει, δείχνοντας φανερά τσαντισμένος, αλλά και επηρεασμένος από την απροσδόκητη δυσάρεστη "έκπληξη" που συνάντησε στη θάλασσα!




Βέβαια, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι, δεν ήταν το μοναδικό σημείο με ακαθαρσίες! Αν κάνει κανείς μια βόλτα στην παραλία, θα συναντήσει κι άλλες βρομιές που κάποιοι... «φιλόζωοι» άφησαν στην παραλία, ως... ενθύμιο, σ΄ όλους εκείνους που πήγαν να χαρούν λιγάκι τη θάλασσα και τον ήλιο!..

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ, με την ευκαιρία, ότι, ειδικά σήμερα, η παραλία της Κρεμαστής είχε αρκετό κόσμο, που πήγε να κάνει ένα μπάνιο! Κι ευτυχώς που υπήρχαν οι ομπρελάδες, οι οποίοι και τα πόστα τους διατηρούν καθαρά, και δεν επιτρέπουν να κυκλοφορούν ελεύθερα σκυλιά στους συγκεκριμένους χώρους προκειμένου να κάνουν εκεί την "ανάγκη" τους.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/6/17 20:01

    Λοιπόν,απαγορεύετε η κολύμβηση των ζώων όταν βρίσκονται κοντά λουόμενοι. Συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να κυκλοφορείς με σκύλο και να μην φροντίζεις να μαζεύεις τις ακαθαρσίες του.Βέβαια αυτό είναι θέμα παιδείας, που σε πολλά πράγματα δεν έχουμε.Πρέπει λοιπόν κάποιος να μας το μάθει και αν δεν το κάνουμε,υπάρχουν και τα πρόστιμα όπως σε άλλα σοβαρά κράτη.Βέβαια τα σκουπίδια που βλέπεις γύρο σου τα κάνουμε όλοι εμείς και όχι τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/17 20:31

    Τα αγαπάμε τα ζώα αλλά όχι να κάνω μπάνιο εγώ κ το παιδί μου στην θάλασσα κ μαζί κ το σκυλάκι δίπλα στο νερό είναι ο καθένας πως το βλέπει ο άλλος το φιλάει κ στο στόμα τον σκύλο του κ δεν σιχαίνεται άλλοι σιχαίνονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α)Τα σκυλιά (ζώα ) έχουν αφεντικά (άνθρωποι) το ότι φέρονται ανάποδα είναι θέμα παιδείας για το οποίον δεν διακρινόμαστε ούτε στην Ρόδο ούτε σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας.
    β) Δυστυχώς πολλοί( συν)άνθρωποι δεν ξέρουν ότι το ζωντανό είναι πού υγιέστερο από εμάς διότι πάει κάθε μήνα στον γιατρό για τα εμβόλια, παρακολούθηση κλπ κλπ .
    γ) είναι πιο καθαρά από εμάς γατί κάνει μπάνιο πιο τακτικά από πολλούς από εμάς, η βρώμα και η δυσωδία που αναπνέουμε είναι το κάτι άλλο, μια επίσκεψη στην εφορία θα σας πείσει
    δ) όσον αφορά την αρχική ανάρτηση στο τέλος κατάλαβα ότι ο γράφων είναι ομπρελάς. Και μιας και μιλάει για καθαριότητα ας δει πως είναι κάποιοι από τους συναδέλφους του. Βρομιάρηδες άπλυτοι και ένα σίχαμα. Η δικαιολογία είμαι όλη μέρα στον ήλιο δεν λέει και τα νύχια σου μπορείς να κόψεις, και τα μούτρα σου να πλύνεις , να χτενιστείς και πάνω από όλα να πλένεις τα πόδα σου που είναι πιο βρώμικα από της ακαθαρσίες του σκύλου. Δηλαδή με άλλα λόγια κάντε ένα μπάνιο και μετά μιλήστε για όλα τα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *