ροή ειδήσεων

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Αγίου Ισιδώρου με την συμπεριφορά κάποιων συγχωριανών τους!



Λένε, (κι έτσι είναι), ότι, «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά»! Ωστόσο, για πολλούς αυτό είναι «ψιλά γράμματα»! Βρομίζουν τους χώρους μ΄ ότι έχουν για πέταμα, κι έννοια που τους έφαγε! Για παράδειγμα, οι χώροι όπου βρίσκονται οι κάδοι των απορριμμάτων! Άδειοι οι κάδοι και πετούν τις τσάντες με τα σκουπίδια απ΄ έξω επειδή δεν θέλουν να τους πλησιάσουν!



Και καλά αυτοί! Αμ΄ οι άλλοι! Κάποιοι... ζαμανφουτίστες, που πηγαίνουν και πετάνε τα σκουπίδια χωρίς τσάντες! Έτσι, «χύμα»! Μα τι λάδια έχουν, μα τι βρομιές έχουν, έννοια που τους έφαγε!
Κι αυτό το φαινόμενο παρατηρείται ακόμη και στον Άγιο Ισίδωρο! Κι έχουν απόλυτο δίκιο οι άνθρωποι να παρατηρούνται αφού δεν τολμούν να πλησιάσουν τους κάδους από τη βρομιές που αναδύονται! Το «ωραίο», της υπόθεσης είναι ότι έχουν εντοπιστεί, αλλά, δυστυχώς, δείχνουν να μην νοιάζονται! Πλήρης αδιαφορία! Στα... παλιά τους τα παπούτσια τα παράπονα!



Αγανακτισμένος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ισιδώρου, ο κ. Στέλιος Βονάκης, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης όλων αυτών των παραπόνων αλλά και των εξαγριωμένων συγχωριανών του! Μάλιστα σε σχετική ερώτηση που του απευθύναμε μας είπε ότι, δυστυχώς, είναι αλήθεια! «Οι κύριοι αυτοί, δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι, η κοινότητα έχει προχωρήσει πριν λίγο καιρό στον καθαρισμό των κάδων, αλλά είναι φυσικό με τέτοια φαινόμενα να παρατηρούνται και οι όποιες «παρενέργειες». Αν οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν θέλουν ν΄ αγοράσουν σακούλες για να βάζουν μέσα τα σκουπίδια τους, είμαστε πρόθυμοι να τους προμηθεύσουμε εμείς»!




Στο μεταξύ, πέρα απ΄ αυτό το γεγονός, εκείνο που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασυνείδητοι, είναι ότι κάποιοι τους έχουν μαγνητοσκοπήσει με κινητό την ώρα που ρίχνουν τα σκουπίδια χωρίς τσάντες στους κάδους. Γεγονός που τους καθιστά υπόλογους αν κάποια στιγμή ο πρόεδρος κινήσει διαδικασία σε βάρος τους!
Ας κόψουν, λοιπόν, την κακή συνήθεια που έχουν, γιατί ο κανονισμός της καθαριότητας είναι αυστηρότατος σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *