ροή ειδήσεων

Η Ρόδος μέσα από το φακό της ταξιδιωτικής εκπομπής "Fatsabook" του καναλιού Εpsilon (Εtv)



-Την μοναδική ομορφιά του ροδίτικου τοπίου, τα αξιοθέατα της Ρόδου, την ιστορία και τον πολιτισμό της μέσα από τα μνημεία της, την Ακρόπολη της Λίνδου, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, αποτύπωσε ο φακός της εκπομπής "Fatsabook" του καναλιού Εpsilon (Εtv), σε ένα αφιέρωμα για τη Ρόδο, που πρόκειται να προβληθεί από το κανάλι την ερχόμενη εβδομάδα.
Μιας εκπομπής που ουσιαστικά αποτελείται από μια παρέα γεμάτη ζωή, που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και κατορθώνει να βάζει τον τηλεθεατή στην θέση του συνταξιδιώτη.
Συνεργείο τεσσάρων ατόμων ήλθε στη Ρόδο, το διάστημα από την Παρασκευή 2/6/2017 έως την Κυριακή 4/6/2017, για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για τις ανάγκες ενός επεισοδίου της σειράς, αφιερωμένου εξ ολοκλήρου στο νησί της Ρόδου.

Οι συντελεστές της εκπομπής περπάτησαν μαζί με το Δήμαρχο κο Φώτη Χατζηδιάκο, την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου και την κα Φωτεινή Καράμπελα από την Δημοτική Ενότητα Ρόδου, στα σοκάκια της Μεσαιωνικής Πόλης, θαύμασαν το μεγαλείο που εκπέμπει το μοναδικό παγκοσμίως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς που διατηρείται ζωντανό, γνώρισαν τη φιλοξενία των κατοίκων αυτού του νησιού.
Μαζί τους τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου η διευθύντρια κα Βεατρίκη Σέρβου και η προϊστάμενη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου.

Την εκπομπή “Fatsabook” επιμελείται και παρουσιάζει πάντα ο παραγωγός της εκπομπής κος Κώστας Μάντζιος και στο συγκεκριμένο αφιέρωμα στο νησί της Ρόδου, είχε μαζί του ως συνοδοιπόρο, την Ροδίτισσα τραγουδίστρια κα Δέσποινα Αδάμη, προβάλλοντας παράλληλα ένα μικρό καλλιτεχνικό ρεπορτάζ γύρω από την καλλιτέχνιδα και τα τραγούδια της, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ».
Όλα τα άτομα του συνεργείου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, εντυπωσιάσθηκαν από τα αξιοθέατα της Ρόδου, από την ιστορία και τον πολιτισμό της, καθώς και από τη μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της.

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια για το νησί του, μιλά ο δήμαρχος κος Χατζηδιάκος στο αφιέρωμα για τη Ρόδο, υπογραμμίζοντας:
«Η Ρόδος είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, συνδυάζοντας το απαράμιλλο φυσικό κάλλος με τον πλούτο μιας ιστορίας χιλιετιών και μιας αρμονικής σύμμειξης πολιτισμών. Όλα αυτά, φυσικά, τα είδατε εσείς από κοντά, νοιώσατε όλο το μεγαλείο της, θα το καταλάβουν και οι τηλεθεατές της εκπομπής σας».

Στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Ρόδου και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Τουρισμού, αναφέρθηκε η αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου επισημαίνοντας: «Είναι σημαντικό μία εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση να προβάλλει τη Ρόδο με ένα πλούσιο αφιέρωμα. Οι ενέργειες εξάλλου της Διεύθυνσης Τουρισμού στοχεύουν και στην εσωτερική τουριστική αγορά».

Και οι δύο, δήμαρχος και αντιδήμαρχος, ευχαρίστησαν την συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια κα Δέσποινα Αδάμη, η οποία σε συνεργασία με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού διοργάνωσαν και βοήθησαν στα γυρίσματα της εκπομπής "Fatsabook". Η εκπομπή είχε τη στήριξη και της Διεύθυνσης Δασών του Δήμου Ρόδου.
Στα γυρίσματα της συμμετείχαν και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λίνδου «Απόστολος Παύλος» με τον πρόεδρο του κο Νίκο Ελευθερίου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου υπό την διεύθυνση του κου Μιχάλη Καλαεντζή και το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου με υπεύθυνη την κα Άννα Αχιολά.

Στην εκπομπή θα προβληθούν, επίσης, προϊόντα κ υπηρεσίες επιχειρήσεων από το νησί της Ρόδου. θα είναι ένα τουριστικό αφιέρωμα στη Ρόδο και θα παρουσιάσει φυσικές ομορφιές του νησιού, αξιοθέατα και δραστηριότητες αναψυχής από το νησί της Ρόδου, καθώς επίσης και θέματα πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο (διάρκειας 60') αναμένεται να μεταδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα από το κανάλι Έψιλον (Etv) και θα παιχτεί άλλες δέκα (10) φορές σε επανάληψη μέσα στη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.
Πέραν του Εtv που εκπέμπει πανελλαδικά, το αφιέρωμα θα προβληθεί στο TV100-OΤΕtv (κανάλι 655), στο PLUS TV Κύπρου, σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης όπως η Γερμανία, καθώς και σε Αμερική και Αυστραλία.

Χορηγοί εκπομπής ήσαν: ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε (χρυσός χορηγός), ΕΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ του κου Μανώλη Χατζημανώλη, το “ΓΡΗΓΟΡΗΣ”- Μικρογεύματα του κου Μανώλη Χατζημανώλη, το Ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ στον Προφήτη Ηλία, το ξενοδοχείο Hotel Parthenon ιδιοκτησίας Καλούδη Α.Ε., το OFFRHODES EXTREME ADVENTURES του κου Παναγιώτη Ματθαίου, το αποστακτήριο σούμας & κατάστημα με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα Ρόδου Empona's View στον Έμπωνα του κου Κυριάκου Θεουλάκη, το Nefeli Restaurant Lindos στη Λίνδο, το Rhodescape- Extreme Activities Ρόδος με έδρα Κιοτάρι- Απολακκιά των κυρίων Σάββα Αγγέλου και Γιώργου Μητρούσκα, το Lepia Dive Center- καταδύσεις των κυρίων Μανώλη & Σάκη Κόνιαρη, το Anerada Sailing Cruises του κυρίου Γιώργου Ρούσσου, που διέθεσε ιστιοπλοϊκό σκάφος, το Auvergne Cafe – Κατάλυμα Ωβέρνη- ΜΙΚΕ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/6/17 23:39

    ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΖΙ. ΟΠΟΥ ΦΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *