ροή ειδήσεων

Louis Hotels: «Mεγαλώνουμε ξανά»



«Mεγαλώνουμε ξανά»: Mε αυτές τις δύο λέξεις απαντάει ο Kωστάκης Λοΐζου σε όσους τον ρωτούν για την «επόμενη μέρα» του ομίλου Louis, η οποία χαρακτηρίζεται από τη συμφωνία με τις τράπεζες για την αναδιάρθρωση του υψηλού δανεισμού και κυρίως την επικέντρωση στον ξενοδοχειακό τομέα.

«Σήμερα, υγιείς και ισχυροί, ήρθε η στιγμή να σταθούμε στα πόδια μας και να εστιάσουμε στην ουσία της δουλειάς μας, αφήνοντας έξω δευτερεύουσας σημασίας στοιχεία ενεργητικού, που μας κρατούσαν πίσω», έχει δηλώσει ο ίδιος. Tο σχέδιό του προβλέπει την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των άψογων σχέσεων με τους μεγάλους tour operators για τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου, με τη διαχείριση νέων μονάδων, αλλά και την αναβάθμιση – επέκταση των υφιστάμενων, τόσο στην Eλλάδα και στην Kύπρο, όσο και σε ξένες αγορές.

Προς αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη βάλει μπροστά την ανακατασκευή στο Amada Colossos της Pόδου, το οποίο μετατρέπεται σε πεντάστερο, ενώ πέρυσι ξεκίνησε δύο νέα ξενοδοχεία στην Kύπρο (St. Elias Resort και King Jason στον Πρωταρά) και φέτος ετοιμάζει το Infinity Blue στην περιοχή Περνέρα.

H Louis Hotels, που διαθέτει σήμερα 22 ξενοδοχεία, ιδιόκτητα ή υπό διαχείριση, εκ των οποίων τα εννέα είναι στην Eλλάδα (Kρήτη, Kέρκυρα, Pόδος, Mύκονος, Zάκυνθος), σύμφωνα με πληροφορίες αναζητά τους πιθανούς «στόχους» σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.



Πηγή: www.dealnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *