ροή ειδήσεων

O Simon Rosner και άλλοι αστέρες του squash στη Ρόδο



Με τη συμμετοχή για μια ακόμα χρονιά του Simon Roster θα διεξαχθεί στη Ρόδο το διεθνές τουρνουά squash με την επωνυμία Sheraton Rhodes Squash Οpen 2017 που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο Γερμανός αστέρας είχε κατακτήσει τα τελευταία δυο χρόνια το τουρνουά της Ρόδου και είναι πανέτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Rosner συμμετείχε αυτή την περίοδο στο World Series του Dubai φθάνοντας μάλιστα μέχρι και τον ημιτελικό. Στη Ρόδο θα βρίσκονται και άλλοι γνωστοί επαγγελματίες παίκτες που οπωσδήποτε ανεβάζουν το επίπεδο του τουρνουά. Αναλυτικά, τα «βαριά ονόματα» της διοργάνωσης είναι τα ακόλουθα:




Simon Rosner (Νο 11 στον κόσμο)

Ο Simon Rösner είναι ο κορυφαίος παίκτης σκουός της Γερμανίας και έχει κάνει καλή πρόοδο στο PSA World Tour από τότε που έγινε επαγγελματίας το 2004. Το γερμανικό αστέρι έπρεπε να περιμένει μέχρι το 2009 για να εξασφαλίσει τον πρώτο τίτλο του PSA World Tour με τη νίκη του στο Γκαράβαν της Δυτικής Ιρλανδίας, πάνω από την αμερικανική Gilly Lane.

Daryl Selby (Νο 13 στον κόσμο)

Ο Daryl Selby έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του στο υψηλότερο επίπεδο και είναι ο αδελφός του Lauren Selby που έχει παίξει επίσης σκουός για την Αγγλία. Κέρδισε το Βρετανικό Εθνικό Πρωτάθλημα Squash το 2011, νικώντας στον τελικό τον παγκόσμιο πρωταθλητή Nick Matthew.


Nicolas Mueller (Νο 32 στον κόσμο)

Ο Nicolas Mueller είναι ο μόνος παίκτης της Ελβετίας που έχει σπάσει τo φράγμα της πρώτης 20αδας στην παγκόσμια κατάταξη, επιτυγχάνοντας το κατόρθωμα το 2012. Από τότε που εντάχθηκε στο PSA, το 2005, ο Mueller ξεκίνησε να εδραιώνεται ως ο μεγαλύτερος παίκτης της Ελβετίας. Κέρδισε τον πρώτο του τίτλο PSA World Tour στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κεφαλαίων ευκαιριών της Ρωσίας το 2008.

Lucas Serme (No 44 στον κόσμο)

Ο Lucas Serme έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην παγκόσμια κατάταξη τα τελευταία χρόνια και είναι ο αδελφός του Camilla Serme, του νικητή του British Open του 2015. Ο Γάλλος διεκδίκησε τον τίτλο του PSA World Tour στο Imet Open το 2010, αλλά έπρεπε να περιμένει τρία χρόνια για να πάρει το στέμα, στο Open du Gard.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *