ροή ειδήσεων

Συνάντηση δήμου Κω με τη Ryanair για περισσότερες πτήσεις στο νησί



Συνάντηση εργασίας με το Διευθυντή Ανάπτυξης Δρομολογίων της Ryanair κ. Neal McMahon είχαν ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Η. Σιφάκης, προκειμένου να συζητήσουν δυνατότητες συνεργασίας και επέκτασης των δρομολογίων του αερομεταφορέα στο νησί.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η βούληση των δύο πλευρών για μια νέα και αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Η Ryanair, όπως διαβεβαίωσε ο κ. McMahon, είναι πεπεισμένη για την αξιοπιστία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κω αλλά και τη διάθεσή της να διαμορφώσει μια συμφωνία μακράς πνοής με την αεροπορική εταιρεία.

Η τελική απόφαση για συνεργασία θα ληφθεί από το εμπορικό τμήμα της Ryanair και με γνώμονα την ήδη δεδομένη πρόταση του Δήμου Κω για πρόγραμμα συνδιαφήμισης αλλά και τις συζητήσεις που πραγματοποιεί η Ryanair με τη Fraport, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του αεροδρομίου της Κω.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Κω έθεσε στον κ. McMahon θέμα επέκτασης των εσωτερικών δρομολογίων της Ryanair στη γραμμή Αθήνα-Κως.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος τόνισε: “Ο Δήμος Κω έχει ανακτήσει τη χαμένη αξιοπιστία του παρελθόντος. Συνάπτει συμφωνίες και τις τηρεί.

Είχαμε μια εξαιρετική συνάντηση με τη Ryanair στην οποία κυριάρχησαν η ειλικρίνεια και η θέληση για συνεργασία. Η πρόταση του Δήμου Κω είναι στο τραπέζι και αποτελεί τη βάση αυτής της συνεργασίας.

Την επόμενη εβδομάδα ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σιφάκης θα ενημερώσει τους φορείς και τους επιχειρηματίες του τουρισμού για το περιεχόμενο της συνάντησης με τη Ryanair.”

Photo Source: Wikipedia Commons Copyright: Steven Fruitsmaak License: CC-BY-SA


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *