ροή ειδήσεων

Spies: Κρήτη & Ρόδος στις πρώτες επιλογές των Δανών για οικογενειακές διακοπές



H Κρήτη και η Ρόδος είναι ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς διακοπών που επιλέγουν οι οικογένειες Δανών, οι οποίες ταξιδεύουν με πολλές διαφορετικές γενιές μελών τους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ της χώρας ιδιοκτησίας της Thomas Cook Northern Europe, Spies.

Η πλειονότητα των ταξιδίων αυτών αφορά τον εορτασμό μιας περίστασης με αφορμή την οποία τα μεγάλης ηλικίας ζευγάρια προσκαλούν στις διακοπές τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Συνήθως ο προορισμός της επιλογής τους είναι ηλιόλουστος.

Τα ταξίδια αυτά φέτος αναλογούν στο 6% του συνόλου των ταξιδίων μέσω του Spies, έναντι μόλις 2% πέρυσι. Αυτό το κομμάτι της αγοράς, μάλιστα, έχει γίνει τόσο σημαντικό που ο τουρ οπερέιτορ αποφάσισε να δημιουργήσει στην ιστοσελίδα του ένα ξεχωριστό τμήμα στο κόνσεπτ των οικογενειακών ταξιδίων.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, οι 5 κορυφαίες επιλογές προορισμών για αυτές τις πολυμελείς οικογένειες Δανών αυτό το καλοκαίρι είναι οι εξής:

1. Μαγιόρκα

2. Κρήτη

3. Κύπρος

4. Ρόδος

5. Τουρκία

To 60% των ταξιδιωτών αυτών κάνουν διακοπές το χειμώνα, ενώ μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν και τα Γκραν Κανάρια, η Τενερίφη και το Πουκέ στην Ταϋλάνδη. Επτά στα 10 ταξίδια του είδους είναι all inclusive.-


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *