ροή ειδήσεων

Spoiler Alert! Επιβεβαιώνουν την διαρροή των τελευταίων ωρών! Αλλάζει η τελική τετράδα! Ποιανού τη θέση παίρνει ο Σπαλιάρας; (Βίντεο)



Το Survivor φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και τα δεδομένα αλλάζουν με αποτέλεσμα να έρχονται πολλές αναταραχές!

Οι ημιτελικοί πλησιάζουν, η μέρα του τελικού έχει οριστεί, για τις 5 Ιουλίου, άρα η ροή θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη! Πάμε όμως στο θέμα μας…

Μια είδηση η οποία έχει γίνει γνωστή τις τελευταίες μέρες έχει φέρει τα πάνω κάτω! Δηλαδή, εκεί που όλοι θεωρούσαν εκτός τον Γιάννη Σπαλιάρα εκείνος, βρίσκεται στον τελικό! Φυσικά, όλα αυτά μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή όλα ανατρέπονται και το έχουμε δει από άλλες διαρροές, κι εμείς προσωπικά που έχουμε εσωτερική πληροφόρηση γνωρίζουμε πως πολλές φορές η «διαρροή της τελευταίας στιγμής» είναι και η έγκυρη! Διαβάστε παρακάτω…


Στο LaBiriBiri η Κλεοπάτρα Πατλάκη μετέφερε και σήμερα το ρεπορτάζ της, αναφορικά με τους παίκτες που θα φτάσουν στην τελική τετράδα του Survivor!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, και πάντα σύμφωνα με δικές της πληροφορίες: «Το Survivor γίνεται Lucky Room… Κάτι τέτοιο θα δούμε στους ημιτελικούς. Στους ημιτελικούς, στο παιχνίδι των ερωτήσεων θα συμμετέχουν οι συγγενείς των παικτών» αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Epsilon. «Ήδη έχουν γυριστεί τα βιντεάκια των συγγενών». Σύμφωνα με αυτά, οι συγγενείς θα ερωτηθούν πράγματα και θα πρέπει να δώσου τις ίδιες απαντήσεις με τους παίκτες του Survivor, όπως εξήγησαν στην εκπομπή και σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

«Περίμενε ένα λεπτάκι, αυτό είναι στον ημιτελικό; Άρα τι ρωτάμε παιδιά; Ο Γιάννης είναι σίγουρα στους ημιτελικούς του Survivor» είπε με νόημα η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Το ξέρω κι εγώ ότι ρωτήθηκε κάποιος συγγενής του» πρόσθεσε ο Ζώης Σημαντήρας.

«Υπάρχει και το ενδεχόμενο επειδή τα γυρίσματα έχουν γίνει, να έχουμε κάνει καβάτζα τα γυρίσματα μέχρι να διαμορφωθεί η τελική τετράδα. Να έχουν γίνει σε περισσότερους συγγενείς παικτών οι ερωτήσεις» έσπευσε να πει η Κλεοπάτρα Πατλάκη μειώνοντας τον ενθουσιασμό της παρέας, εξάλλου ο Ζώης Σημαντήρας πρόσθεσε πως οι ερωτήσεις έχουν γίνει παραπάνω από 15 μέρες πριν. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *