ροή ειδήσεων

Survivor αποκάλυψη: Τρεις μέρες θα κρατήσει ο τελικός!



Λιγότερο από ένας μήνας απομένει πια για τον μεγάλο τελικό του Survivor αφού έχει ήδη γίνει γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου.


Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό, τουλάχιστον μέχρι τώρα, είναι πως ο τελικός του δημοφιλέστατου reality του ΣΚΑΙ, θα κρατήσει 3 ημέρες! Ναι, καλά διαβάσατε. Όπως μάθαμε οι 4 φιναλίστ θα βρεθούν αντιμέτωποι στο στίβο μάχης στις 3, 4 και 5 Ιουλίου για να αναδειχτεί την τρίτη μέρα ο μεγάλος νικητής ή νικήτρια (νικητής λένε πάντως μέχρι στιγμής τα προγνωστικά).


Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες -που βγαίνουν στην κυριολεξία με το σταγονόμετρο- ο πιθανότερος χώρος διεξαγωγής των τριών αυτών τελικών επεισοδίων του Survivor Greece, είναι το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, δίπλα δηλαδή στα Ολυμπιακά Ακίνητα απ' όπου μεταδίδεται και το X-Factor πια αλλά και νωρίτερα το The Voice. Και όπως μάθαμε -αν και ακόμα δεν είναι επίσημο- οι σκέψεις είναι να γίνουν παρουσία κοινού, δηλαδή, θα γίνει χαμός.

Όλα τα μέρη που ακούστηκαν, η Ρόδος, η Μυτιλήνη κλπ ήταν ανάμεσα στις σκέψεις των ανθρώπων της παραγωγής, όπως ακόμα και το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά που πρόσφερε και υπέροχα πλάνα με την πανοραμική θέα της θάλασσας, δεν βόλευε όμως για να στηθούν οι απαραίτητοι στίβοι μάχης.

Και αυτά είναι όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά για τον τελικό του Survivor 1. Όπως και το γεγονός ότι η ψηφοφορία θα είναι από μηδενική βάση. Εννοούμε, οτι η 24ωρη ψηφοφορία που έγινε τις πριν λίγες μέρες και βάση αυτής αποχώρησε την Τετάρτη ο Μπο, θα ισχύσει ως αποτέλεσμα ψήφων ως την τελική 4άδα των φιναλίστ.

Τα υπόλοιπα επί της διαδικασίας αλλά και λεπτομέρειες για τα αγωνίσματα κρατιούνται ακόμα μυστικά ακόμα και από τα στελέχη του ΣΚΑΙ και αναμένεται να οριστικοποιηθούν ουσιαστικά με την επιστροφή των παικτών και της παραγωγής επί ελληνικού εδάφους την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Και η μάχη συνεχίζεται...



Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Σχόλια

  1. Μεταφράζω την είδηση -> Λόγω Αθηνοκρατούμενης κοινωνίας και Ελληνικής κατοχής των περιοχών όλων απο το τόξο ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ δεν θα μπορούσε και ο τελικος του Survivor να γίνει αλλού.
    ΟΧΙ?
    Τότε ο ίδιος παραγωγός δίπλα γιατί το κάνει στα κατεχόμενα? Εκεί μπορεί ε?
    ο Ελληνικός λαός είναι σάπιος απο τον πρώτο παιδί που γεννήθηκε σήμερα εως και τον τελευταίο γέροντα/γριά 110 ετών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *