ροή ειδήσεων

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία και αυτός ο παίκτης-έκπληξη αποχωρεί!



Πιστοί στο ραντεβού μας στο athensmagazine.gr και σήμερα θα σας δώσουμε τι θα γίνει σε λίγη ώρα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, στο αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε μεταξύ Μαχητών και Διασήμων, ένα αγώνισμα επάθλου ασυλίας που τόσο έχει σημασία, καθώς πλέον έχουν μείνει ελάχιστοι παίκτες για τις δύο ομάδες και κάθε παίκτης που αποχωρεί δίνει αριθμητικό μειονέκτημα στην ομάδα του!





Απόψε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athensmagazine.gr, θα παρακολουθήσουμε μία μάχη που θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μάχονται σώμα με σώμα.




Οι έγκυρες πληροφορίες του athensmagazine.gr, τσεκαρισμένες όπως πάντα από δύο και τρεις διαφορετικές πηγές, αναφέρουν ότι νικητές του αποψινού κρίσιμου αγωνίσματος ασυλίας με... ό,τι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή την αποχώρηση παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, είναι οι Μαχητές! Το σκορ υπέρ τους,. 10-6!



Αυτός ο παίκτης - έκπληξη αποχωρεί

Και πάμε τώρα στην ταμπακιέρα της ιστορίας που δεν είναι άλλη από την αποχώρηση!. Ο Χρανιώτης, δεν κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και φαίνεται πως αυτό τον... τιμωρεί καθώς είναι και ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε, βάσει των πληροφοριών του athensmagazineg.gr, από την ομάδα Διασήμων και το παιχνίδι.



Πάντως, όπως κάθε βράδυ εδώ στο athensmagazine.gr είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουμε σε λίγο με νέο θέμα που να σας έχουμε επ' ακριβώς κάποιες... καυτές λεπτομέρειες που θα φέρουν αλλαγές στο παιχνίδι, ωστόσο απλά περιμένουμε να τις διασταυρώσουμε από τρεις πηγές!

Δείτε πλάνα από το αποψινό αγώνισμα

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *