ροή ειδήσεων

TUI Αυστρίας: Iστορικό ρεκόρ κρατήσεων για Ελλάδα



Σε ιστορικό ρεκόρ κινούνται οι εφετινές κρατήσεις για Ελλάδα στην TUI Αυστρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού. Η χώρα μας είναι η πρώτη σε πωλήσεις διακοπών το καλοκαίρι και η ικανοποίηση πελατών έχει εκτοξευθεί σε επίπεδα που δεν έχουν καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν.

Μέχρι στιγμής, η TUI Αυστρίας καταγράφει 40% περισσότερες κρατήσεις από πέρυσι ενώ προβλέπει περαιτέρω αύξηση-ρεκόρ από την αγορά κρατήσεων της τελευταίας στιγμής.

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις παρατηρούνται στην Κρήτη (+37%), τη Ρόδο (+39%), την Κω (+76%), τη Χαλκιδική (+88%), την Κέρκυρα (+22%) αλλά και τη Ζάκυνθο (+8%).

Η Σαμος και η Λέσβος κινούνται επίσης θετικά κατά 76% και 130% αντίστοιχα.

Επιπλέον, οι ελληνικοί προορισμοί που δέχονται μικρότερο όγκο επισκεπτών όπως η Σαντορίνη, η Σκιάθος και η Κεφαλονιά, παρουσιάζουν επίσης αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η διευθύνουσα σύμβουλος, Lisa Weddig, εάν κανείς θέλει να ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, πρέπει να βιαστεί. Ο τουρ οπερέιτορ συνεχίζει να προσφέρει θέσεις σε Κρήτη, Ρόδο και Ζάκυνθο.

Η TUI έχει διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της για φέτος, αυξάνοντας τα ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο και Κω κατά 40% από πέρυσι και αποτελώντας, με διαφορά, το μεγαλύτερο πάροχο διακοπών στην Ελλάδα, διαθέτοντας ωστόσο περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη.

Η κ. Weddig επισημαίνει την πρόθεση του οργανισμού να αναπτυχθεί περαιτέρω στη χώρα μας τα ερχόμενα χρόνια, ιδιαίτερα με την προσθήκη ποιοτικών τριάστερων καταλυμάτων αλλά και με τα ομώνυμα ξενοδοχειακά brand στα ελληνικά νησιά, την ενδοχώρα αλλά και τους μικρότερους ελληνικούς προορισμούς.

Εκτός από την αύξηση της ζήτησης από Αυστρία, η οποία κινείται σε επίπεδα ρεκόρ, ανοδικά κινείται και ο δείκτης ικανοποίησης των επισκεπτών, ο οποίος διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στο 8,7 με άριστα το 10. Τα ελληνικά ξενοδοχεία έχουν ιδιαίτερα καλές επιδόσεις σε επίπεδο υπηρεσιών, φιλοξενίας και γαστρονομίας.

Μετά την Ελλάδα, στην κατάταξη της TUI Αυστρίας ακολουθούν η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία και η Κύπρος. Ο πιο δυνατός μήνας είναι ο Ιούλιος και ακολουθεί ο Αύγουστος και ο Ιούνιος.



TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *