ροή ειδήσεων

Εφιαλτική πρόβλεψη Πούτιν - Τι θα συμβεί σε πόλεμο Ρωσίας-ΗΠΑ (Video)



Σε ένα από τα σπάνια «ανοίγματά» του στα δυτικά ΜΜΕ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησε να μιλήσει για όλους και για όλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Αμερικάνο σκηνοθέτη και ακτιβιστή Όλιβερ Στόουν.

Σε μια συνέντευξη-ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα, ο Πούτιν κλήθηκε από τον Στόουν να προβλέψει τι θα συμβεί σε περίπτωση πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.


Ο Ρώσος πρόεδρος δεν δίστασε καθόλου, αντιθέτως προέβλεψε ότι «δεν νομίζω ότι σε μια τέτοια διαμάχη θα επιβιώσει κανείς», συγκλίνοντας με τις απόψεις ειδικών ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα έφερνε κυριολεκτικά την Αποκάλυψη.

Στην ίδια συνέντευξη-ποταμό, ο Πούτιν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση βελτίωσης στις σχέσεις Μόσχας-Ουάσινγκτον και απάντησε με ανατριχιαστικό τρόπο, λέγοντας ότι «πάντα υπάρχει ελπίδα. Μέχρι να είναι έτοιμοι να μας πάνε στο νεκροταφείο και να μας θάψουν».


Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι αποτελεί «απλό όργανο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Δεν έχει συμμάχους, απλώς υποτελείς», εξηγώντας ότι «αυτό μας υποχρεώνει να λαμβάνουμε αντίμετρα. […] Η κατάσταση γίνεται όλο πιο έντονη».


Ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει επιζήσει από πέντε απόπειρες δολοφονίας, και εγκωμίασε τους άνδρες της ασφάλειάς του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάνω τη δουλειά μου και οι άνδρες ασφάλειας τη δικιά τους με επιτυχία. Τους εμπιστεύομαι».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *