ροή ειδήσεων

10 δισ. ευρώ κόστισαν στην χώρα οι λαθρομετανάστες τα τελευταία 8 χρόνια



Δαπάνη 10 δισ. τα 8 τελευταία χρόνια για την μαζική εισβολή μουσουλμάνων - Η Ελλάδα δαπανά 2 δισεκατομμύρια, η Τουρκία εισπράττει 3 δισ. από την ΕΕ και ο Σόρος χρηματοδοτεί με 11 δισ. την μαζική εισβολή μουσουλμάνων

Η Ελλάδα έχει δαπανήσει τουλάχιστον 10 δισ. τα τελευταία οχτώ χρόνια για την υποδοχή μουσουλμάνων, κατά κύριο λόγο, μεταναστών. Αυτό προκύπτει από δήλωση του Νίκου Κοτζιά ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Tageszeitung ότι, μόνο για το έτος 2015 δαπανήθηκαν για τον σκοπό αυτό 2 δισ.

Η «φιλάνθρωπη» Ελλάδα δαπάνησε περί- που το 6-7% του ΑΕΠ για την υποδοχή μεταναστών τα τελευταία οχτώ χρόνια, ενώ ετησίως δαπανά το 5% του προϋπολογισμού της σε σύνολο τακτικών δαπανών 40 δισ. περίπου το 2015. Αυτά συμβαίνουν σε μια εποχή που η φτώχεια η ανεργία, οι ανελέητες μνημονιακές ρυθμίσεις θερίζουν την χώρα μας.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία η οποία προ- ωθεί συστηματικά τους μετανάστες στην Ελλάδα, ενθυλακώνει 3 δισ. ευρώ το χρόνο από την ΕΕ για τον ίδιο σκοπό. Όπως αποκάλυψε ο «φιλάνθρωπος» Τζώρτζ Σόρος, σε συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη, διέθεσε την ίδια περίοδο 11 δισ. δολάρια για την χρηματοδότηση των ΜΚΟ για την υποδοχή των μεταναστών. Ο ίδιος επαίνεσε την Τουρκία για την «ευσπλαχνία» της όσον αφορά τους πρόσφυγες και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να τους υποδέχονται!

Με την ανοικτή πρόσκληση σε μετανάστες, χιλιάδες μουσουλμάνοι, επίδοξοι έποικοι συνεχίζουν να εισβάλλουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν είναι φυσικά πρόσφυγες, αλλά νεαροί οικονομικοί μετανάστες. Ύστερα από το κλείσιμο των βορείων συνόρων, η μεγάλη πλειοψηφία τους θα παραμείνει στην χώρα μας. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την υπεργεννητικότητά τους, την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και την μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό νέων Ελλήνων και μάλιστα επιστημόνων, οδηγεί σε μια πορεία η οποία αν δεν ανατραπεί, σε 10-20 χρόνια θα έχουμε μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος.



Η εισβολή έχει απλοποιηθεί. Οι μετανάστες πετούν από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ουγκάντα, Ναμίμπια, Σομαλία, Πακιστάν, το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ, κατ’ ευθείαν στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη, με πτήσεις της Turkish Airlines η οποία τους επιβιβάζει στα αεροπλάνα και τους μεταφέρει χωρίς βίζα ή νομιμοποιητικό έγγραφο. Η ίδια δηλ. αυτή μεγάλη ημικρατική αεροπορική εταιρεία με την συνέργεια του τουρκικού κράτους, έχει υποκαταστήσει μέρος του έργου των δουλεμπόρων, των οποίων ο ετήσιος τζίρος ξεπερνά τα 10 δισ. ευρώ. με τα εισιτήριά της να κοστίζουν πιο ακριβά από τις ανταγωνίστριες εταιρείες! Το ίδιο το τουρκικό κράτος στην ουσία λειτουργεί ως μεγαλέμπορος μεταναστών.

Έτσι, εισπράττει τεράστια ποσά από το εμπόριο ανθρώπων και δικαιώνει το δόγμα Οζάλ που ανέφερε το «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια και να τελειώνουμε με αυτούς. Έτσι χωρίς να ριχτεί ούτε μια τουφεκιά, η Ελλάδα, αφού έζησε 400 χρόνια υπό τον τουρκικό ζυγό, θα ξαναγυρίσει στα ίδια.

Οι δουλέμποροι επιβιβάζουν το «εμπόρευμα» σε πλοιάρια και τους στέλνουν μαζικά στα ελληνικά νησιά. Εκεί τους υποδέχονται οι επίσημες ελληνικές αρχές, το Λιμενικό, μέχρι και η αεροπορία Στρατού σε περιπτώσεις επικινδυνότητας μαζί με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, Μυτιλήνη, Κω, Σάμο κλπ. έχουν εγκατασταθεί Μ.Κ.Ο. (γνωστές και ως Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) στις οποίες ενεργοποιούνται Έλληνες και ξένοι οι οποίοι βοηθούν το «φιλάνθρωπο» Ελληνικό κράτος στην υποδοχή των μεταναστών.

Συναντώνται, λοιπόν, οι απόψεις, οι θέσεις και οι προθέσεις του Σόρος με την Πρώτη Φορά Αριστερά, η οποία μπλέκει τον μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση.


ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *