ροή ειδήσεων

Ο Δήμος Ρόδου τοποθετεί 120 νέα διπλά καλαθάκια απορριμμάτων



Δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών, ο Δήμος Ρόδου τοποθετεί σταδιακά το νέο εξοπλισμό σε κάδους αποκομιδής απορριμμάτων και καλαθάκια στους δρόμους της πόλης και ενισχύει τον τομέα της καθαριότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στη δημόσια υγιεινή.
Ο νέος εξοπλισμός συνάδει τόσο με τις ανάγκες της πόλης για εμπλουτισμό και εκσυγχρονισμό των δοχείων αποκομιδής απορριμμάτων, όσο και με τη φυσιογνωμία του τόπου μας. Αποτελείται από 1400 κάδους απορριμμάτων,1400 κάδους ανακύκλωσης που ενισχύουν τους υφιστάμενους, όπως και από 120 καλαθάκια, τα οποία τοποθετούνται σε διάφορα σημεία της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων. Τα νέα δοχεία ρήψης απορριμμάτων θα αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα φθαρμένα, ενώ κατά υπόδειξη της Υπηρεσίας Καθαριότητας, τοποθετούνται και σε σημεία που κρίθηκαν αναγκαία.
Από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 βρίσκεται σε εξέλιξη η τοποθέτηση των 120 νέων διπλών καλαθιών απορριμμάτων χωρητικότητας 50 λίτρων, εκ των οποίων τα 60 τοποθετούνται στην πόλη της Ρόδου και τα υπόλοιπα 60 στις δημοτικές ενότητες του νησιού.
Συγκεκριμένα με τη συνεργασία του τμήματος αυτεπιστασίας των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Καθαριότητας, τοποθετήθηκαν καλαθάκια επί των οδών: Παπανικολάου, Ιερού Λόχου, 25ης Μαρτίου, Καλύμνου, Ακτή Μιαούλη και στην Πλατεία Αντιναύαρχου Περικλή Ιωαννίδη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης σε κεντρικά σημεία στη Μεσαιωνική Πόλη, στην οδό Πλαστήρα, Βενιζέλου, Ακτή Σαχτούρη- Κανάρη, Προμηθέος και Παπάγου (Ήχος και Φως) και σε όποιο άλλο σημείο κριθεί αναγκαίο.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος επιβλέπει και ενημερώνεται για την πρόοδο των εργασιών, προκειμένου ο νέος εξοπλισμός να τεθεί το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του πολίτη. Με την ακόλουθη δήλωση, ζητά την ευαισθητοποίηση και την προσπάθεια των πολιτών, προκειμένου: «να κρατήσουμε καθαρό το αστικό περιβάλλον, τηρώντας τους απλούς καθημερινούς κανόνες».



Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/7/17 22:59

    Κάλιο αργά παρά ποτέ.. .βαλτε και κανένα σωστό παγκάκι στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που τα ξηλώσατε και δεν μπορεί να κάτσει άνθρωπος..βαλτε και καλαθάκια δίπλα από κάθε παγκάκι στο πάρκο του Αγίου Φραγκίσκου.. .τόσος κόσμος περνάει από εκεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *