ροή ειδήσεων

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός διαρρήκτης οχημάτων στον Αρχάγγελο Ρόδου - Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών



Συνελήφθη προχθές (01.07.2017) το απόγευμα σε παραλιακή περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ' επάγγελμα, κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικών καταγγελιών, αστυνομικοί που ενεργούσαν βάση συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο τη στιγμή που πραγματοποιούσε διαρρήξεις αυτοκίνητων και να βάλουν τέλος στην εγκληματική του δράση.

Όπως διακριβώθηκε, ο δράστης κατά τον τελευταίο μήνα (Ιούνιο 2017) προσέγγιζε χώρους στάθμευσης οχημάτων κοντά σε παραλίες και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής του Αρχαγγέλου και επιδιδόταν συστηματικά στην παραβίαση αυτοκινήτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και αντικείμενα.

Από τη μέχρι σήμερα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επτά διαρρήξεις αυτοκινήτων και επιπρόσθετα εντοπίσθηκε το σημείο «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε ο 35χρονος για τη διαλογή της λείας του.

Βρέθηκαν και κατασχέσθηκαν το χρηματικό ποσό των 975 ευρώ καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των αναιρεθέντων αντικειμένων (γυαλιά ηλίου, προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικές συσκευές, κ.α.).



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *