ροή ειδήσεων

Έκανε σεφτέ με Σερτζίνιο η Ρόδος



Σεφτέ στις καλοκαιρινές μεταγραφές έκανε η Ρόδος, η οποία την Δευτέρα (10/7), ανακοίνωσε την απόκτηση του Σερτζίνιο Ριμπέϊρο.


Ο Πορτογάλος μέσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των «ελαφιών» και απέμεναν μόνο τα τυπικά, προκειμένου να ενταχτεί στο δυναμικό των νησιωτών.

Η τακτοποίηση αυτών έγινε σήμερα, με την διοίκηση των Δωδεκανήσιων, να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του εν λόγω παίκτη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σέρτζιο Φελίπε Ντίαζ Ριμπέιρο.

Ο «Σερτζίνιο» γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1985 Πορτογαλία, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου και έχει σημαντικές παραστάσεις από τα ελληνικά εθνικά πρωταθλήματα .

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο βοήθησε τα μέγιστα τον Εργοτέλη να κερδίσει την άνοδό του στη Football League, έχει φορέσει τη φανέλα του Πιερικού, του Λεβαδειακού, της Λάρισας, της Λαμίας και των Τρικάλων, ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα, έπαιξε ποδόσφαιρο στη Βουλγαρία (Πέντρας Ρούμπρας, Βίχρεν, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας), καθώς και στην Ουκρανία (Μέταλλουργκ Ζαπορίζιε).

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον «Σερτζίνιο» στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου, του εύχεται να είναι υγιής και να συνδέσει το όνομά του με μία επιτυχημένη χρονιά.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *