ροή ειδήσεων

Τα οριστικά αποτελέσματα για θέση σε παιδικούς σταθμούς


Εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες με όσους δικαιούνται «κουπόνι χρηματοδότησης»/voucher για μια δωρεάν θέση φιλοξενίας των παιδιών τους σε ιδιωτικούς και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Στο πλαίσιο της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" 2017 - 2018, είχαν κατατεθεί 117.000 αιτήσεις οι οποίες αντιστοιχούν σε 150.000 (το 2016 106.000 αιτησεις/132.600 παιδιά).

Εκτιμάται ότι τα voucher για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ Με Ειδικές Ανάγκες θα δοθούν σε περισσότερα από 100.000 παιδιά (πέρυσι είχαν γίνει δεκτά 92.000)-επομένως περίπου 45.000 θα μείνουν εκτός...
Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα με τους πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) στην ιστοσελίδα της.

Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος ανά Δήμο.

Εκτός από τον πίνακα των δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher), υπάρχει κι ο πίνακας μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και ο πίνακας μη δικαιούχων με ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό.

Η ΕΕΤΑΑ διευκρινίζει ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας / αιτούντος και των παιδιών. Αντί αυτών, εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτούσες/αιτούντες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και τα οριστικά αποτελέσματα, στην ειδική εφαρμογή που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Παναγιώτα Μπίτσικα

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *