ροή ειδήσεων

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί!.. Κι όμως, ο κόσμος που περνούσε από την περιοχή το είχε επισημάνει αρκετές φορές



Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί!.. Κι όμως, ο κόσμος που περνούσε από την περιοχή το είχε επισημάνει πως αν δεν παρθούν μέτρα είναι πιθανόν να θρηνήσουμε ακόμη θύματα. Ευτυχώς στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ αυτό δεν συνέβη (και μακάρι να μην συμβεί), αλλά σίγουρα θα πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα. Που δεν είναι άλλα, από τη διαγράμμιση, από τον καθαρισμό των αγριόχορτων, από τις καλαμιές μέσα στο ποτάμι, κλπ.



Τι συνέβη; Ένα αυτοκίνητο, με οδηγό ξένο τουρίστα (πιθανότατα από το Ισραήλ), που ερχόταν από την πλευρά της γέφυρας Κρεμαστής, όταν έφτασε στην γέφυρα της Παστίδας, βγήκε στον δρόμο προφανώς μην ελέγχοντας την κατάσταση.


Εκείνη την ώρα από την πλευρά της Κρεμαστής ένα μικρό φορτηγάκι, που κινείτο κανονικά στο δρόμο, δεν μπόρεσε ν΄ αντιδράσει και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.


Ευτυχώς, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στα συνεργεία για επισκευή καθώς υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.


Στο σημείο του ατυχήματος, όπου κατοικεί η συντοπίτισσά μας κυρία Έφη Μάτση, μας είπε τα εξής:


Ξέρετε πόσες φορές παρακαλούμε να καθαρίσουν τον ποταμό στην διασταύρωση; Μισο-δουλειές. Να σας κάνω γνωστό ότι έκανα σχετικό αίτημα στον Δήμο εξηγώντας πόσο επικίνδυνο είναι να βγαίνεις από τον παραποτάμιο. Μηδέν ορατότητα. Αυτή την φορά στάθηκαν τυχεροί οι επιβάτες, αλλά όχι τα αυτοκίνητα. Κάθε μέρα ακούμε φρεναρίσματα και πεταγόμαστε από τα σπίτια μας.
Πρόσφατα καθάρισαν περίπου 2 μέτρα, αλλά θεωρείτο ελάχιστο. Δεν υπάρχει ορατότητα. Δεν φαίνονται καλά οι τροχονομικές παραβάσεις.

Πιστεύω πως, πρέπει να γίνουν διαγραμμίσεις για να ξέρουν οι οδηγοί που να σταματήσουν!..

Αλήθεια, ακούει κανείς;


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *