ροή ειδήσεων

Ελληνικό το καλύτερο νησί στην Ευρώπη



«Ύμνο» στην Ελλάδα αποτελεί έρευνα του περιοδικού Travel+Leisure για τα ομορφότερα νησιά της Ευρώπης. Στα «World's Best Awards» 2017 του αμερικανικού περιοδικού, στην κατηγορία «Europe’s Top 10 Islands», η χώρα μας καταλαμβάνει την πρώτη θέση με τη Σαντορίνη. Αλλά η διάκριση για την Ελλάδα δεν σταματά εκεί.


Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Κρήτη, πέμπτη στην κατάταξη είναι η Πάρος και έκτη η Ρόδος!

Το περιοδικό, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα travel brands στον κόσμο, κάθε χρόνο πραγματοποιεί την αντίστοιχη έρευνα, ζητώντας από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο να σταθμίσουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους ανά την υδρόγειο. Στην κατηγορία των «δέκα κορυφαίων νησιών της Ευρώπης», οι αναγνώστες βαθμολόγησαν τα μέρη σύμφωνα με τις φυσικές τους ομορφιές, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, το φαγητό, τη φιλοξενία κ.α.



Εκτός από τη Σαντορίνη και τα άλλα ελληνικά νησιά, στο σχετικό πίνακα βρίσκονται η Ίσκια (2η θέση) στην Ιταλία, το Χβαρ στην Αδριατική και τα άλλα νησάκια των ακτών της Δαλματίας (3η θέση), οι Αζόρες στην Πορτογαλία (7η θέση), η Σικελία (8η θέση), η νήσος Σκάι και οι Εβρίδες στη Σκωτία (9η θέση) και η Μαγιόρκα (10η θέση).
TAGS

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *