ροή ειδήσεων

Μετά τον καύσωνα, χαλάζι και βροχές -Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα



Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (15-07-2017) και από τα βόρεια, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής του καιρού θα είναι:
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και
Οι θυελλώδεις άνεμοι.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Την Κυριακή (16/07/2017) η Μακεδονία, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η βορειοανατολική Πελοπόννησος.
Τη Δευτέρα (17/07/2017) τις πρωινές ώρες η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική και νότια Πελοπόννησος. Καθ’ όλη τη διάρκεια η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά (περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.
Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα κατά τόπους στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, Χαλκιδική και Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά.

Θεσσαλονίκη: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός, με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σε πολλές περιοχές, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Συγκεκριμένα, αύριο, Σάββατο έως και τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, θα σημειωθεί σημαντική μεταβολή του καιρού από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Αναλυτικά, από τα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν την Κυριακή, η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η Βορειοδυτική Πελοπόννησος.

Τη Δευτέρα, τις πρωινές ώρες, θα επηρρεαστούν η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος. Καθ’ όλη τη διάρκεια, η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά, (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), η Εύβοια, η Βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας επισημαίνει ότι τα φαινόμενα κατά τόπους στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, Χαλκιδική και το Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά.

 iefimerida.gr

Σχόλια

  1. Τι σχέση έχει αυτό με τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα? Παράπονα Ρόδου λέει εκεί όχι παράπονα Ελλάδας. Μετά αν βγαίνουν και μου λένε έρχεται βροχή στη Ρόδο το είδα εδώ ή εκεί και τους λέω άσε αυτοι είναι μ......ς θα φταίω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/7/17 20:31

    emas stin rodo giati mas ta grafete auta den katalaveno grapsteta se ala parapona p.x peloponisou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *