ροή ειδήσεων

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μαζί ως το τέλος με τον Τσίπρα – Έχουμε περάσει πολλές φουρτούνες μαζί



Στην κυβερνητική συνύπαρξη με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος.

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την παρουσία του ως κυβερνητικού εκπρόσωπου στους εορτασμούς για τα 105 χρόνια της Ικαριακής Επανάστασης στον Άγιο Κήρυκο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην Ικαριακή Ραδιοφωνία για θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Mε τον Αλέξη τον Tσίπρα βρεθήκαμε μαζί σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ο Αλέξης είναι αριστερός και εγώ ανήκω από μία οικογένεια της κεντροδεξιάς που συναντήθηκε με ένα ευρύτερο πατριωτικό χώρο και του παλιού ΠΑΣΟΚ και δημιουργήσαμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ιδεολογικά έχουμε διαφορές. Όμως για ποιο λόγο είμαστε μαζί;

Είμαστε μαζί για δύο θέματα, το πρώτο είναι ότι δεν έχουμε καμία αναστολή να χτυπήσουμε τη διαφθορά της μεταπολίτευσης, εμείς δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας ούτε τα έχουμε αρπάξει από κανέναν, ούτε έχουμε υποχρέωση σε κανέναν. Το δεύτερο διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων, από τα δεινά των δανειστών, με ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα συνθλίψει τις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού.

Και το καταφέραμε το αποτέλεσμα μετράει. Περάσαμε δύσκολα, περάσαμε δύσκολα και με τη συνείδησή μας και στεναχωρήσαμε και δικούς μας ανθρώπους, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.

Όμως η Ελλάδα σήμερα που μιλάμε έχει πάρει ημερομηνία λήξης από τα δεινά των μνημονίων και των δανειστών.

Ήδη έρχονται οι οίκοι αξιολόγησης που μας τσακίσανε και μας έβαλαν σε αυτή την ιστορία, με συνεργό το Γιώργο Παπανδρέου και εν συνεχεία τον Σαμαρά με το Βενιζέλο, να αναγνωρίζουν ότι επιτέλους η χώρα βγαίνει από την κρίση και μπαίνουμε σε περίοδο ανάπτυξης και πρέπει να ξέρουνε ότι ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν είμαστε μαζί για να καλύψουμε παλιές αμαρτίες, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ».

Και συνέχισε: «Τις διαφορές μας τις πολιτικές και τις εκφράζουμε και τις δείχνουμε και στις ψηφοφορίες. Όμως θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους. Μην ελπίζουν ότι θα βάλουν μεταξύ μας διαόλους – ζιζάνια να μας χωρίσουνε, ούτε να δημιουργηθεί έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Έχουμε περάσει πολλές φουρτούνες μαζί, περάσαμε τα δύσκολα, δεν θα βρούν τώρα που είναι τα εύκολα, όσο και αν ψάξουν. λόγο για να χαλάσει αυτή η συνεργασία που είναι προς όφελος της πατρίδας μας».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/7/17 14:36

    Γατζωμενα στην καρέκλα τα δύο λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/17 23:34

      Η πρώτη και τελευταία τους φορά θα είναι οι ψεύτες

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *