ροή ειδήσεων

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, αξιότιμε κ. Περιφερειάρχα: Οι διψασμένοι σας χαιρετούν!!!



ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ : ΟΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ !

Γράφει ο Ηλίας Γ. Ζωγραφίδης,
Περιφερειακός Σύμβουλος, Δικηγόρος-Ειδικευθείς στο Εργατικό Δίκαιο, Υπ. Διδάκτωρ Νομικής Αθηνών

Αν και είχαν προηγηθεί στο παρελθόν αλήστου μνήμης ιστορικές ήττες για τα νησιά και τη Ρόδο μας (απώλεια Κέντρου Νεοσυλλέκτων, Γραφείου Στρατολογίας, 75%των εσόδων από την εκποίηση των δημοσίων γαιών μας, μη ίδρυση πανεπιστημιακής τουριστικής σχολής κλπ κλπ), όταν η Ρόδος μας και τα υπόλοιπα νησιά μας έχασαν τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ με τις ευλογίες ΟΛΩΝ αυτών που σήμερα εισπράττουν μηνιαίως πολλά χιλιάρικα και έχουν την ιδιότητα του Βουλευτού Νόμου Δωδεκανήσου είπα μέσα μου ότι ζούμε την πιο εξευτελιστική ημέρα μας.
Και όμως διαψεύστηκα ! Διαψεύστηκα οικτρά! Είχε και πιο κάτω !
Σήμερα, ως άλλη υποσαχάρια περιοχή, η Ρόδος μας "έχει πει το νερό νεράκι". Ώρες ατελείωτες επί πολλές ημέρες νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς νερό ! Που ; Στη Ρόδο παρακαλώ ! Στην πόλη που θα γινόταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης...
Στη ναυαρχίδα του "Region of South Aegean", της Γαστρονομικής Περιφέρειας του 2019! Καλά, μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε τι σημαίνει "Region of South Aegean". CNN δεν βλέπετε ;
Δε θυμάστε που ο κύριος Περιφερειάρχης μας στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας μίλησε στον κ. Richard Quest για να προωθήσει το brand name της Περιφέρειάς μας ; Τι ; Ούτε τον Richard Quest ξέρετε ; Τι ; Δεν σας ενδιαφέρει που ο κύριος Περιφερειάρχης μας βγήκε στο CNN ; Σας ενδιαφέρει περισσότερο να έχετε νερό στο σπίτι σας ; Σας παρακαλώ τώρα, μην τα θέλετε όλα δικά σας !
Ο κύριος Περιφερειάρχης μας, που έχει πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις Άλπεις, που πήγε στο CNN για να μας προωθήσει διεθνώς, έφτασε στο σημείο να πει ότι αν ο Δήμος Ρόδου κηρύξει τη ναυαρχίδα μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (εν μέσω τουριστικής σεζόν ! τη ναυαρχίδα μας !) θα υπάρξει άμεση λύση στο πρόβλημα του νερού. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ο δε Δήμος Ρόδου διά του κυρίου Δημάρχου κάλεσε τον Περιφερειάρχη να πει ποιος κρύβεται πίσω από το "παρακράτος της Ρόδου" που πολεμάει - κατά τον κύριο Περιφερειάρχη μας - την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το "παρακράτος της Ρόδου" ! (;;;) Το νέο πολιτικό φρούτο εποχής που ωριμάζει εν καιρώ λειψυδρίας !
Αν κάποιος διψασμένος αποφασίσει να παρακολουθήσει τη συνέντευξη του κυρίου Δημάρχου θα τον ακούσει να λέει ότι δεν έχει συναντήσει ακόμη (μέχρι τις 29/6) τον κύριο Περιφερειάρχη, γιατί δεν έλαβε καμία πρόσκληση από την Περιφέρεια. Υπάρχει και ένα πρωτόκολλο, κυρίες και κύριοι, μην το ξεχνάμε. Συνέχισε όμως ο κύριος Δήμαρχος λέγοντας ότι μπορεί και να του έχει σταλεί πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου (του ανωτάτου οργάνου της Περιφέρειας) και να μην την είχε δει, οπότε τότε έχει ευθύνη ! Φανταστικά.
Τελείωσε δε την συνέντευξή του ο κύριος Δήμαρχος (που έχει 16, επαναλαμβάνω ΔΕΚΑΕΞΙ, ΧΡΟΝΙΑ θητείας στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, τα περισσότερα εκ των οποίων στην ΕΞΟΥΣΙΑ) λέγοντας το "επικό" : "Βγήκε ένας να πει :"Μπράβο ρε Δήμαρχε που κρατάς την πόλη καθαρή ;".
Η Ρόδος διψάει και ο κύριος Δήμαρχος έχει παράπονο που δεν του έχει πει κανένας :"Μπράβο". Είπατε κάτι ;
Συγγνώμη δεν ακούσαμε από κανέναν τους. Δεν φταίει κανείς.
Και μην τολμήσει κανείς σας να βάλει στο διψασμένο στόμα του τον κύριο Περιφερειάρχη και τον κύριο Δήμαρχο !
Ακούστε το, γιατί θα το πω εγώ για εσάς :
"Μπράβο, κύριε Δήμαρχε!
Μπράβο, κύριε Περιφερειάρχα!
Συνεχίστε έτσι. Δυνατά ! ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ !

ΟΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ !"
Περιοχή συνημμένων

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/7/17 19:43

    Ηλιθιοι που γραφουν παντελως στ΄αρχιδια τους ολους μας.Τι περιμενουμε αραγε και δεν τους γιουχαρουμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/17 19:44

    Καλά το είπες ΝαυΑΡΧΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοιους πολίτες που εξέλεξαν τέτοιους πολιτικούς τι περιμένεις, μια ο Κουσουρνάς, μια ο Χατζηευθυμίου με τον ανύπαρκτο και πληρωμένο ποδηλατοδρόμο, μια τώρα αυτοί ........ "Κάθε λαός είναι άξιος των ηγετών του" Πλάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιατρός Βιοπαθολογος3/7/17 00:33

    Έχετε απόλυτο δίκιο κύριε Ζωγραφίδη!! Το μόνο τους ενδιαφέρει είναι να παραστούν σέ κάθε είδους εκδήλωση,(χαρούμενη ή μη), μόνο κ μόνο για τήν αυτοπροβολή τους!! Ξέρετε ότι εδώ κ μία εβδομάδα το ελάχιστο νερό που υπάρχει κάποιες ώρες της ημέρας στον Αρχάγγελο μυρίζει απαίσια??? Αύριο πρωί κ λόγο τής ιδιότητας μου ως Βιοπαθολογος θα πάρω δείγματα νερού από διάφορες περιοχές τού Αρχαγγέλου κ θα προβώ σε μια σειρά αναλύσεων.... Σέ κρατικά κ μη εργαστήρια! Εύχομαι να μην βρω κάτι το επιλήψιμο.... Όπως φυσικά και οι αρχές της Ρόδου κ του Νοτίου Αιγαίου!!! Διαφορετικά θα στηθούν πανηγύρια που θα είναι όλοι όσοι διατυμπανιζαν για επάρκεια κ ποιότητα νερού προσκεκλημένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/17 21:28

    Αλήθεια, πού είναι οι λαλίστατες οι-κολογικές και αναπτυξιακές οργανώσεις; Λούφαξαν και αυτοί από την δίψα φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένας εισαγγελέας ρε παιδιά ή πήγαν και αυτοί διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *