ροή ειδήσεων

Τρομολαγνικά δημοσιεύματα για την Κω



Βρετανικά δημοσιεύματα (κυρίως από την Daily Mail) αναφέρουν ότι δεκάδες Βρετανοί τουρίστες εγκαταλείπουν την σεισμόπληκτη Κω, εστιάζοντας στην κίνηση και την κατάσταση του αεροδρομίου του νησιού. Καθυσηχαστικοί είναι οι ξενοδόχοι και οι τουριστικοί πράκτορες της Κω, και όπως αναφέρουν μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων από το εξωτερικό.

Φεύγουν τρομαγμένοι οι Βρετανοί τουρίστες που κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κω κι έζησαν τον καταστροφικό σεισμό, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail. Μάλιστα, εικόνες με αρκετούς Βρετανούς επιβάτες να έχουν μαζευτεί έξω από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού με τις αποσκευές τους έχουν ανέβει στην ιστοσελίδα της DM.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το αεροδρόμιο του νησιού είναι ανοιχτό, αλλά το προσωπικό εστιάζει στις αφίξεις. Στο ίδιο δημοσίευμα, η Daily Mail μεταφέρει ότι ο τουριστικός πράκτορας "Thomson" δεν επιστρέφει τα χρήματα σε όλους όσοι θέλουν να ακυρώσουν την τελευταία στιγμή τις διακοπές τους στο σεισμόπληκτο νησί.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι περισσότεροι που ταξιδεύουν προς ή από την Κω ή την Αλικαρνασσό συμβουλεύονται να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες ή τους φορείς εκμετάλλευσης διακοπών τους για να τσεκάρουν την κατάσταση των πτήσεων και των ξενοδοχείων.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας προειδοποιεί όσους βρίσκονται στην Κω και την Αλικαρνασσό να προσέχουν μετασεισμούς και να συμβουλεύονται τις τοπικές αρχές και τα ξενοδοχεία όσον αφορά την ασφάλειά τους. «Πιστεύεται ότι υπάρχουν σήμερα περίπου 8.000 Βρετανοί τουρίστες στο νησί», αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Από την άλλη, καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι ξενοδόχοι και οι τουριστικοί πράκτορες της Κω για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις που θα έχει ο φονικός σεισμός στον τουρισμό του νησιού. Τις προσεχείς ημέρες πάντως θα δείξει αν θα υπάρξουν ακυρώσεις τουριστικών πακέτων από το εξωτερικό προς το νησί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *