ροή ειδήσεων

Περιοδεία με νόημα του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Αιγαίο



Στην Ικαρία θα μεταβεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τη Δευτέρα προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η Επέτειο Απελευθέρωσης της Ικαρίας από τον Οθωμανικό ζυγό.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ξεκινήσει από την Κυριακή τις επισκέψεις του σε νησιά του Αιγαίου και σε αρκετά μικρονήσια όπως τα λένε χαρακτηριστικά – δίνοντας έναν ιδιαίτερα συμβολικό μήνυμα προς όλες τις πλευρές αλλά κυρίως προς την πλευρά της Τουρκίας που έχει ξεπεράσει κάθε έννοια προκλητικότητας και παραβατικότητας στο Αιγαίο.

Την Κυριακή λοιπόν, θα μεταβεί στην Κάσο, με αφορμή την μεταφορά στο νησί της εικόνας της Παναγίας της Βρυσιανής από την Κάρπαθο.

Την Δευτέρα θα επισκεφθεί την Ικαρία με αφορμή τους εορτασμούς για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό . Την Τρίτη το πρωί θα βρεθεί στην Σύμη και μετά στο Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι και θα διανυκτερεύσει στην Χίο. Την Τετάρτη θα μεταβεί στην Λήμνο για να επισκεφθεί την αεροπορική βάση του νησιού και αμέσως μετά θα επισκεφθεί τον Άγιο Ευστράτιο των 270 κατοίκων.

Η περιοδεία του Προκόπη Παυλόπουλου γίνεται σε μια στιγμή που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς την Τουρκία, κυρίως μετά την έναρξη των εργασιών στην κυπριακή ΑΟΖ, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να τονίζει σε όλους τους τόνους την απαράβατη ισχύ του διεθνούς δικαίου αλλά και της συνθήκης της Λωζάνης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *