ροή ειδήσεων

Τουρίστες ξάφριζαν μαγαζιά σε Χερσόνησο και Ρόδο



Το τερπνόν μετά του ωφελίμου σκέφτηκαν να συνδυάσουν τρεις νεαροί Ιταλοί και μία ΕλβετίδαΓια διακοπές είχαν έρθει στην Ελλάδα τέσσερις νεαροί αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, αλλά δεν δίστασαν να ξαφρίσουν διάφορα εμπορεύματα από το κατάστημα ενός 45χρονου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου! Για κακή τους τύχη, όμως, τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Οι τρεις Ιταλοί, δύο 21χρονοι και ένας 20χρονος, μαζί με μια 20χρονη Ελβετίδα, μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες στο μαγαζί, αλλά «ξάφρισαν» διάφορα είδη ένδυσης και άλλα αντικείμενα. Ο ιδιοκτήτης έδωσε τα πλάνα από το βίντεο στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι δεν άργησαν να τους εντοπίσουν και να τους φορέσουν χειροπέδες. Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και διέταξε να συνεχίσουν τις διακοπές τους στα... κρατητήρια, ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή!

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 50χρονος Βρετανός και ο 17χρονος γιος του, οι οποίοι απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην πόλη της Ρόδου και κατάφεραν να αρπάξουν ένα δαχτυλίδι από την βιτρίνα! Όμως, μετά την καταγγελία εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *