ροή ειδήσεων

Ξανά στον Κολοσσό ο Ρόμπινσον



Μετά από το σύντομο πέρασμά του από τη Δόξα Λευκάδας, ο Τζάστιν Ρόμπινσον θα (ξανα)φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, αφού ήρθε σε συμφωνία για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τη φανέλα του Κολοσσού θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (για δεύτερη φορά στην καριέρα του) ο Τζάστιν Ρόμπινσον, ο οποίος διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του στο νησί.


Ο 30χρονος γκαρντ, που πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα Λευκάδας, γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Βενετόκλειο αφού έχει ξαναβρεθεί εκεί για μερικούς μήνες το 2015, στο δεύτερο περάσμά του από την Ελλάδα. Η αρχή για τον ίδιο έγινε το 2011, όταν υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του στο Μαρούσι. Μετά την πρώτη του εμπειρία στη Ρόδο, ακολούθησαν τα Τρίκαλα (2015-'16) και η Δόξα Λευκάδας (2016-'17), με τα χρώματα της οποίας είχε 11.9 πόντους (με 37.6% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά αγώνα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με τη συμφωνία να βρίσκεται κοντά και τον παίκτη να ετοιμάζει πάλι βαλίτσες για τη χώρα μας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *