ροή ειδήσεων

Τουρκικός Τύπος: τα ελληνικά σκάφη το βάζουν στα πόδια πλέον μπροστά στην τουρκική ακτοφυλακή



Η είδηση πάντως ότι «Τα ελληνικά σκάφη το βάζουν στα πόδια πλέον μπροστά στην τουρκική ακτοφυλακή» κάνει το γύρο του τουρκικού τύπου σήμερα υπό αυτό τον τίτλο μάλιστα.

Τα τουρκικά μέσα προβάλλουν μάλιστα βίντεο στο οποίο φαίνονται τρία σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής να το «βάζουν στα πόδια» όταν τα πλησιάζουν 2 σκάφη του τουρκικού Λιμενικού.

Το περιστατικό συνέβη, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA (Ντέχα), χτες το απόγευμα ανοιχτά της Αλικαρνασσού (απέναντι από την Κω), όταν τα τρία σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής προσπάθησαν πάλι να πλησιάσουν ένα πλοίο με τουρκική σημαία και κάποια τάνκερς, που έπλεαν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μετά την άμεση κινητοποίηση όμως της τουρκικής ακτοφυλακής, εμπόδισαν τελικά τα ελληνικά σκάφη να πλησιάσουν τα τουρκικά πλοία και τα ανάγκασαν να αποσυρθούν πίσω στην Κω και την Ψέριμο, ενώ μετά από 3 ώρες τελικά γύρισαν πίσω στο λιμάνι τους στην Κάλυμνο.

Το τουρκικό λιμενικό, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, έχει αυξήσει τις περιπολίες του στο ανατολικό Αιγαίο, μετά το περιστατικό ανοιχτά της Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *