ροή ειδήσεων

Σκότωσε τη σύζυγό του σε κρουαζιερόπλοιο γιατί γελούσε μαζί του



Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του, ενώ βρίσκονταν σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα, είναι ένας άντρας. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα έγινε διότι η γυναίκα «δεν σταματούσε να γελά μαζί του».

Ο Kenneth Manzanares κατηγορείται για τη δολοφονία της 39χρονης συζύγου του, το άψυχο σώμα της οποία βρέθηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στην καμπίνα τους. Ο σύζυγος συνελήφθη αφότου φύλακες στο κρουαζιερόπλοιο είδαν αίμα στα χέρια και τα ρούχα του, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο για την υπόθεση, σύμφωνα με το BBC.

Το θύμα έχει ταυτοποιηθεί από τα αμερικανικά ΜΜΕ ως η Kristy Manzanares. Ένας μάρτυρας που μπήκε στην καμπίνα του ζευγαριού πριν από τους φύλακες είπε ότι είδε τον 39χρονο ύποπτο να σέρνει το σώμα του θύματος στο μπαλκόνι. Ο μάρτυρας τότε άρπαξε τη γυναίκα από τους αγκώνες και την έβαλε ξανά μέσα.



Όταν ρώτησε τον Manzanares τι είχε συμβεί, εκείνος φέρεται να του απάντησε: «Δεν σταματούσε να γελά μαζί μου». Αργότερα, κατά τη διάρκεια έρευνα του FBI, ο ύποπτος είπε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα: «Η ζωή μου τελείωσε».

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κρουαζιερόπλοιο Emerald Princess, το οποίο είχε αναχωρήσει από το Σιάτλ την περασμένη Κυριακή με 3.400 επιβάτες.



Το FBI ερευνά την υπόθεση καθώς διαδραματίστηκε σε αμερικανικά ύδατα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κι άλλα μέλη της οικογένειας έκαναν το ίδιο ταξίδι, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα πράγματα γνωστά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *