ροή ειδήσεων

Από σήμερα δεινοπαθούν όσοι πηγαίνουν στο Νεκροταφείο της Ρόδου, καθώς μπήκαν «αμπάρες» και απαγορευτικά!!!



Η αγανάκτηση των συντοπιτών μας, χτύπησε σήμερα «κόκκινο», καθώς κάποιοι είχαν απίστευτες... «φαεινές» ιδέες!

Συγκεκριμένα, από σήμερα δεινοπαθούν όσοι πηγαίνουν στο Νεκροταφείο της Ρόδου, προκειμένου ν΄ ανάψουν ένα κεράκι ή το καντήλι στους δικούς τους ανθρώπους, καθώς μπήκαν «αμπάρες» και απαγορευτικά!!!


Και βέβαια, κανείς δεν νοιάστηκε, δεν σκέφτηκε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, που θα πρέπει τώρα να περπατάνε αρκετά μέτρα μέχρις ότου φτάσουν στα μνήματα των δικών τους ανθρώπων!

Κι έχει απόλυτο δίκιο η συντοπίτισσά μας, κυρία Μαρία Μαρινάκη, η οποία, δεν "χαρίστηκε" στους αρμόδιους του Δήμου, κι έτσι, μαζί με τις φωτογραφίες της, επεσήμανε τα εξής:

ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ; ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΓΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ . ΝΤΡΟΠΗ! ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ; ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ.


Μήπως, λοιπόν θα πρέπει να βρουν μια άλλη λύση οι υπεύθυνοι του Δήμου, στο «πρόβλημα» του Νεκροταφείου, για να σταματήσει η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας;




Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/7/17 01:15

    και αν χρειασθει μια πυροσβεστικη που ειναι οι γυφτοι διπλα ή καποιος ηλικιωμενος λιποθυμήσει πως θα μπει αυτοκινητο ή ασθενοφορο ρε φωστηρες? θα τα γκρεμισει για να περασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/17 10:10

    Εγω μια χαρα βλεπω να χωραει αμαξιδιο. Αρα κ ατομο με δυσκολιες κινησης. Μηπως μας χαλασε που για αλλη μια φορα δεν μπορουμε να παμε ακριβως στο σημειο που θελουμε χωρις να κανουμε βημα;;;;
    Δεν πειραζει,απο καρδια θα βρεθειτε συντομα εκει οσοι πατε κ στο περιπτερο ακομα με το αμαξακι σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/17 11:26

      έτσι!! Σε βρίσκω πολύ σωστό!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/7/17, 10:10 π.μ. τωρα που η ζεστη χτυπαει 35αρια θα στειλεις τους γερους με τα ποδια ? τι να σου ? Γιαυτο γιναν οι δρομοι στο νεκροταφειο για να πηγαινουν με τα αμαξια τους . και σε ολο τον κοσμο με τα αμαξια πανε ... εδω ειμαστε 200 χρονια πισω. Μηπως εισαι αυτος που εκλεισε πρωτοχρονια την παλια πολη ???

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/7/17 13:47

      Α ρε εξυπνε κι εσυ, βεβαια, αν δεν εχεις ατομο με αναπηρια κοντα σου, πού να ξερεις!! Απλα μιλας! Υπαρχουν ατομα που φερνουν με το αμαξι ατομα με αναπηριες, ή ηλικιωμενους! Δεν εχουν ολοι αμαξιδιο! Και μερικοι ερχονται απο πιο μακρια, θα παρουν το αμαξιδιο απο κρεμαστη παραδειγμα?? Σε παρακαλω, αλλη φορα μην μιλας μονο για να πεις κατι αντιδραστικο! Σεβασου αυτους που δεν μπορουν να περπατησουν και ΔΕΝ εχουν το αμαξιδιο..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/7/17 15:21

      Εσυ πανεξυπνε ο κατακοιτος εχει κ αναπηρικο καροτσακι που μπαινει στο αμαξι εκεινου που τον μεταφερει κ πανε. Θα σε απογοητευσω κ σενα κ την αντιδραστικη ανταπαντηση σου αλλα ξερω!! Οσο για το σε ολα τα νεκροταφεια ετσι γινεται: οι δρομοι υπαρχουν για να περασει η νεκροφορα. Μεχρι εκει κ πολυ ειναι. Δες ενα καθολικο ή ενα μουσουλμανικο κ πες μου. Ή αντε μην σε ταλαιπωρω δες κ καμια ταινια απο τον καναπε σου,ειδες να σταματανε διπλα απο το μνημα;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/7/17 15:22

      Jim jim με 35 βαθμους νταλα ηλιο η μονη ενοια καποιου ειναι να αναψει το καντηλι..να παει πχ στις 18 το απογευμα δεν που θα εχει 28 δεν παιζει ε;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/7/17 17:16

      Α για τους "κυριους" του δημου δεν ισχυει το μετρο! Εγω μια χαρα ειδα χθες εναν απ' αυτους και εκανε βολτες με την μηχανη του αναμεσα στους ταφους! Κατα τ αλλα απογορευεται η διελευση μοτοποδηλατων και αυτοκινητων!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/17 21:44

    Πέρα από τους ανάπηρους πολλές φορές και οι υπόλοιποι χρειάζεται να κουβαλήσουν αντικείμενα(κάποιες φορές βαριά π.χ μία γλάστρα) σε ένα μνήμα (για καθάρισμα,μεταφύτευση,επισκευή κ.τ.λ)
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλούσαν τα αμάξια(άλλωστε ήδη ΔΕΝ επιτρεπόταν η διέλευση οχημάτων συγκεκριμένες ώρες και μέρες)
    Από εκεί και πέρα,
    καταφέρατε να εμποδίσετε την διέλευση,το παρκάρισμα,τα τραπεζοκαθίσματα(σε πεζόδρομους κ.τ.λ) σε όλη την υπόλοιπη παλιά και νέα πόλη και είπατε να ασχοληθείτε και με το νεκροταφείο ????
    Το φλέγον ζήτημα κύριοι είναι τα τραπεζοκαθίσματα στην παλιά πόλη για να μπορεί να φθάσει το ασθενοφόρο !! Πριν λίγο καιρό το ασθενοφόρο άργησε να φθάσει σε περιστατικό στην παλιά πόλη και ίσως ήταν βασική αιτία για την κατάληξη της γυναίκας !Αλλά ..............ασχολήθηκε κανείς να εναντιωθεί στα συμφέροντα???????Ηταν μεγάλη γυναίκα και...............είχε έρθει η ώρα της(φουλ ειρωνική από εμένα η φράση : Ηταν μεγαλη γυναίκα είχε έρθει η ώρα της )
    Ισως αν πεθάνει ένας τουρίστας μέσα στην παλιά πόλη περιμένοντας το ασθενοφόρο ή κάποιος αιρετός που θα χοντροκαταπίνει σε κάποια γνωστή,πανάκριβη ψαροταβέρνα να αξίζει να ασχοληθείτε
    και να ΦΘΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ (όπως μόνο εσεις ξέρετε.Φουλ ειρωνεία και πάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *