ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Η Κως υποφέρει κι ο Καμμένος θέλει εδώ και τώρα συζήτηση στην Ολομέλεια!



Έναν πολύ περίεργο πολιτικό αντιπερισπασμό επιχείρησε να κάνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα έχει συγκλονιστεί από την απίστευτη καταστροφή που υπέστη η Κως από τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ.


Κι ενώ με απόφαση της Νέας Δημοκρατίας ζητήθηκε το αυτονόητο (σ.σ. συμφώνησαν και τα υπόλοιπα κόμματα), δηλαδή να αναβληθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21/07/2017) συζήτηση στην Ολομέλεια για τη διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής σε βάρος του, ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα την... είδε «βασιλικότερος του βασιλέως».


Τι έκανε, λοιπόν: Ο Καμμένος πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, και του ζήτησε να γίνει κανονικά η συζήτηση σε επίπεδο Ολομέλειας, λέγοντάς του πως «η κατάσταση στην Κω φαίνεται να ομαλοποιείται» (!)

Μάλιστα, χρησιμοποίησε ως πρόφαση τον «φόρτο εργασίας» κι ένα προγραμματισμένο ταξίδι στις ΗΠΑ.



Εδώ, αδέρφια, είναι που σταματά η λογική και αρχίζει η παράνοια: Ειλικρινά, αναρωτιόμαστε τι ακριβώς προσπάθησε να κάνει ο κ. Καμμένος; Να δημιουργήσει όψιμα εντυπώσεις πως δεν φοβάται τίποτα;

Ίσως να μην έχει καταλάβει ότι στην παρούσα στιγμή ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα τερτίπια του. Απέναντι σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση, η ενσυναίσθηση είναι συνώνυμο της αρετής. Αλλά, μάλλον, κάτι τέτοιο είναι «ψιλά γράμματα» για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Φαίνεται, όμως, πως τουλάχιστον το κατάλαβε ο ίδιος ο κ. Βούτσης, ο οποίος του έριξε ένα πανηγυρικό «άκυρο», αναφέροντας σχετικά προς τους δημοσιογράφους: «Όπως γνωρίζετε, αναβάλαμε τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση Εξεταστικής, μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και μετά από αίτημα και του κ. Μητσοτάκη και σε συνεννόηση και με άλλα κόμματα. Θέλω να σας πω ότι μετά και την σχετική ομαλοποίηση της κατάστασης, από την πλευρά του ιδίου του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του κ. Καμμένου, ετέθη το αίτημα και το ζήτημα, επειδή ακριβώς δεν θα είναι δυνατόν να γίνει αυτή η συζήτηση τις επόμενες ημέρες, να γίνει έστω η συζήτηση από σήμερα το μεσημέρι και ύστερα. Να ξεκινήσει δηλαδή η συζήτηση σήμερα το μεσημέρι και να ολοκληρωθεί το βράδυ. Διαβιβάσαμε την πρόταση αυτή δια του κ. Τσιάρα προς τη ΝΔ, που είχε την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή της συζήτησης, δεν υπήρξε ανταπόκριση ως προς αυτό. Δηλαδή ότι θα μπορούσε σήμερα να γίνει η συζήτηση. Κατόπιν τούτου δεν θα γίνει η συζήτηση και θα πάει μετά το άνοιγμα της Βουλής, δηλαδή μετά τις 28 Αυγούστου, λόγω υπερφόρτωσης των ημερών μέχρι να κλείσει η Βουλή και λόγω απουσίας του κ. Καμμένου που ήταν γνωστή, στην Αμερική, την ερχόμενη εβδομάδα. Γι΄αυτό άλλωστε είχαμε πει να γίνει η συζήτηση σήμερα. Υπήρξε γι΄αυτό η προσπάθεια να γίνει η συζήτηση έστω και με μερικές ώρες καθυστέρηση σήμερα, διότι μετά σημαίνει ότι η συζήτηση θα έπρεπε να γίνει τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη».

Καλή προσπάθεια, Πάνο, παλιό το κόλπο, αλλά δεν έπιασε...



newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *