ροή ειδήσεων

ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ... ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ!



ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ...ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ! "ΒΑΦΤΙΖΕΙ" ΔΑΣΗ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ 1945!!! ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ!!!

Οι δανειστές έδωσαν εντολή στην κυβέρνηση Τσίπρα: "βρες τρόπο και πάρε από τα χέρια των Ελλήνων τα χωράφια και τις καλλιέργειές τους"! Ο τύραννος Τσίπρας θα αρπάξει πάνω από1,5 εκατομμύρια στρέμματα από...


τους αγρότες μέσω των λεγόμενων δασικών χατών! Χρησιμοποιώντας χάρτες του 1945 θεωρεί δάση τεράστιες εκτάσεις, με συνέπεια ο λαός να χάσει τις περιουσίες του οι οποίες έρχονται από τους προγόνους τους., Έτσι, εκεί που επί δεκαετίες καλλιεργούσαν διάφορα προϊόντα, τώρα (από τις 27 Ιουλίου) περνάνε στα χέρια των τοκογλύφων μέσω των δασικών χαρτών!
Το παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ είναι από το newsit.gr.
Ακούγεται απίστευτο, όμως με τους δασικούς χάρτες το Κράτος επιχειρεί να πάρει από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες περίπου 1.500.000 στρέμματα.
Μάλιστα οι πολίτες κινδυνεύουν και να χάσουν (επί της ουσίας) την περιουσία τους αλλά και να πληρώσουν για το χωράφι που ως σήμερα τους ανήκει.


Αυτό το οποίο κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει αντιληφθεί είναι ότι σε όλη τη χώρα το κράτος με βάση χάρτες του 1945 αρπάζει περιουσίες και ζητά από τους έως σήμερα ιδιοκτήτες να πληρώσουν για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την έκταση.


Όπως εξηγεί ο δικηγόρος Γιώργος Λωρίτης η μεγάλη παγίδα βρίσκεται στο γεγονός ότι, ενώ ο πολίτης θα κληθεί να πληρώσει για το μέχρι σήμερα δικό του χωράφι, δεν θα γίνει και ιδιοκτήτης της έκτασης. Η κυριότητα θα παραμείνει στο Κράτος.


Μάλιστα ενώ υπάρχουν νομικά επιχειρήματα με τα οποία ο πολίτης μπορεί να δώσει τη μάχη για να σώσει την περιουσία του το Κράτος επικαλούμενο μνημονιακές υποχρεώσεις βάζει το μαχαίρι στο λαιμό δίνοντας ελάχιστα χρονικά περιθώρια.

http://indobserver.blogspot.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *