ροή ειδήσεων

Κως: Επέστρεψαν στις πατρίδες τους οι δύο τουρίστες τραυματίες



Μετά από έξι ημέρες παραμονής στο ΠΑΓΝΗ οι δύο τουρίστες, πολυτραυματίες του σεισμού της Κω, αναχώρησαν από την Κρήτη και επέστρεψαν στις πατρίδες τους, προκειμένου να συνεχίσουν τη νοσηλεία τους.


Πρόκειται για τον 21χρονο Σουηδό ο οποίος έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον 23χρονο Νορβηγό που «έχασε» και τα δύο του πόδια.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο μεν 21χρονος Σουηδός εισήχθη σε νοσοκομείο της χώρας του ενώ ο 23χρονος Νορβηγός εισήχθη σε ειδικό κέντρο πρόγραμμα κινητικής αποκατάστασης και ψυχολογικής υποστήριξης.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία και των δύο Ελλήνων τραυματιών, που συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ.

Η 28χρονη Ελληνίδα που υπέστη κατάγματα και στα δύο της πόδια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ αισιόδοξα είναι τα μηνύματα και για τον 37χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο μάτι, ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει στην Οφθαλμολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ για το επόμενο διάστημα.

newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *