ροή ειδήσεων

Καιρός ΕΜΥ: Αυτό είναι το φαινόμενο που ίσως ταλαιπωρήσει τους εκδρομείς του Αυγούστου



Δυνατοί άνεμοι που θα φτάσουν στο Αιγαίο τοπικά τα 7 μποφόρ θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 36 βαθμούς Κελσίου – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)


Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σε όλη τη χώρα αύριο, Δευτέρα (31/07/2017). Σύμφωνα με την ΕΜΥ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά.


Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά του νομού η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κω, όπου «χτυπήθηκε» από το φονικό σεισμό, ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 34 και στην κεντρική Μακεδονία κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά κυρίως παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου.


newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *