ροή ειδήσεων

Ρόδος: Αποφυλακίζεται Βούλγαρος που κατηγορείται για βιασμό



Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου, 23χρονος αλλοδαπός βουλγαρικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για βιασμό που διέπραξε πριν από 4 χρόνιαστη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της περιοχής μας έκανε δεκτή την προσφυγή που κατέθεσε ο αλλοδαπός δια των δικηγόρων του κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Κώστα Αβδελλή και αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο 23χρονοςμε τους όρους της καταβολής ποσού 1.000 ευρώ ως εγγυοδοσία και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί στις 25 Μαΐου 2016 στις 4.30 το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου καθώς σε βάρος το εκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση αυτή. Μεταξύ των άλλων, στην προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου, ο αλλοδαπός επικαλείται ότι έχει γίνει λάθος από τις διωκτικές αρχές αναφορικά με τον τόπο κατοικίας του καθώς ο ίδιος δηλώνει ότι διέμενε και διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Φαληράκι της Ρόδου μαζί με την οικογένειά του.

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία του βιασμού που έχει γίνει σε βάρος του, ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και δηλώνει πως η 19χρονη τότε κοπέλα προέβη σε καταγγελία εις βάρος του για λόγους εκδίκησης επειδή είχε διακόψει κάθε σχέση μαζί της.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν περί τις 20 Νοεμβρίου 2013 η 19χρονη τότε κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τα όσα της είχαν συμβεί από τον αλλοδαπό και παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα είχε γνωρίσει στις αρχές Νοεμβρίου 2013 τον Βούλγαρο και είχαν καθημερινή επικοινωνία και συναντήσεις. Μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 7 Νοεμβρίου ο αλλοδαπός της είπε ότι ήθελε να γνωρίσει τους γονείς του. Πράγματι η κοπέλα πήγε σπίτι του στο Φαληράκι της Ρόδου, όπου συνάντησε τους γονείς και την αδελφή του κατηγορούμενου. Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια έφυγε από το σπίτι και ο αλλοδαπός έμεινε μόνος του με την 19χρονη.

Τότε ο αλλοδαπός της είπε πως ήθελε να ολοκληρώσουν τη σχέση τους και η νεαρή κοπέλα αρνήθηκε. Όμως σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Βούλγαρος έκλεισε την πόρτα και ανά-γκασε με τη βία να κάνουν έρωτα. Παρά το γεγονός ότι η κοπέλα αντιστεκόταν, εκείνος δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν η 19χρονη κλαίγοντας τον απείλησε ότι θα φώναζε δυνατά για βοήθεια.

Η κοπέλα ντύθηκε και έφυγε χωρίς να πει κάτι στους γονείς της ή στους αστυνομικούς, και τελικά κατήγγειλε δύο εβδομάδες αργότερα το περιστατικό. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών, οΒούλγαρος διέφυγε της σύλληψης ενώ τον Μάρτιο του 2014 σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
http://newpost.gr
Πηγή:rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *