ροή ειδήσεων

ΤΟ COME BACK ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ! Σε πιο κανάλι πάει το… τσαντίρι του



Ήταν 14 Ιουνίου 2016 όταν ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε το τελευταίο «Αλ τσαντίρι» μέσα από την συχνότητα του Alpha. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και μέχρι πρότινος κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής.

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή. Την περίοδο των τηλεοπτικών αδειών, όταν ο Alpha είχε μείνει εκτός παιχνιδιού, οι σχέσεις του Δημήτρη Κοντομηνά με τον Λάκη Λαζόπουλο δοκιμάστηκαν πιο έντονα από ποτέ.

Το κανάλι «άνοιξε πόλεμο» με την κυβέρνηση, στον οποίο δεν ήθελε να πάρει μέρος ο Λαζόπουλος, θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν εκτός Alpha. Από τότε τα τηλεοπτικά ίχνη του Λαζόπουλου αγνοούνται. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ΟΛΑ διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν εκτός καναλιού, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ισχυρό άνδρα του Alpha.

Τι θα συμβεί όμως τη νέα χρονιά; Από ποιο κανάλι θα βλέπουμε τον Λάκη; Τα πιθανά σενάρια είναι δυο.

1. Παραμένει στον Alpha
Αν και οι σχέσεις του γνωστού ηθοποιού με τον αντιπρόεδρο του καναλιού, Δήμο Βερύκιο, δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους, εντούτοις το ενδεχόμενο να παραμείνει στο κανάλι δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Αν ο Λαζόπουλος ρίξει νερό στο κρασί του, αλλά και στο μπάτζετ της εκπομπής του (πρόκειται για εξωτερική παραγωγή και όχι εσωτερική του Alpha) τότε είναι πολύ πιθανό να τον ξαναδούμε στο κανάλι, ανοίγοντας και πάλι το «Τσαντίρι» του.

Οι άνθρωποι του καναλιού, που είδαν τον Alpha να χάνει την πρωτοκαθεδρία στον πίνακα της AGB, γνωρίζουν ότι τα οφέλη από μια ενδεχόμενη επιστροφή του Λαζόπουλου θα είναι πολλαπλά. Ένας πιο οικονομικός Λαζόπουλος είναι ευκαιρία που δεν χάνεται. Ειδικά για το κανάλι που τον έχει ήδη στο ρόστερ του.

2. Επιστροφή στο Mega
Το Mega με νέα μετοχική σύνθεση επιστρέφει και επιθυμεί να κάνει δυναμική είσοδο στο τηλεοπτικό «μεταγραφικό σενάριο» με μια κίνηση-βόμβα.
Και αν το «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου με την πολιτική κριτική που κάνει, στην… αντιπολίτευση μοιάζει να μην συμβαδίζει με τα θέλω των μετόχων του καναλιού, υπάρχει τρόπος να καμφθούν οι αντιρρήσεις τους. Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό;

Αν ο Λαζόπουλος επέστρεφε στο Mega, όχι με το… στιγματισμένο «Τσαντίρι», αλλά με την εκπομπή που έκανε ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης. Ναι, καλά καταλάβατε. Στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» αναφερόμαστε.

Όπως αποκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση με την σατιρική κωμωδία που έσπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης από το 1992 έως το 2004 που προβλήθηκε μέσα απ’ τη συχνότητα του Mega. Γιατί αν δεν το θυμάστε οι Μήτσοι του Λαζόπουλου ήταν ένα τηλεοπτικό φαινόμενο…

Ναι οι καιροί έχουν αλλάξει και ο Λαζόπουλος, με την χοντροκομμένη και πολλές φορές μεροληπτική του σάτιρα μέσα απ’ το «Αλ Τσαντίρι» έπεσε πολύ στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού, μια ενδεχόμενη επιστροφή του όμως με τη συγκεκριμένη εκπομπή, είναι βέβαιο ότι δεν θα άφηνε τους τηλεθεατές αδιάφορους.
Και μόνο η ελπίδα ότι οι «Μήτσοι» του 2017 θα ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους «Μήτσους» εκείνης της περιόδου, θα αρκούσε για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό μπροστά στους δέκτες του.

Είτε στο Mega, είτε στον Alpha, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση, κατά πάσα πιθανότητα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Από Φλεβάρη δηλαδή, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις, έτοιμος για νέα Megaλη πρόσκληση…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *