ροή ειδήσεων

Αεροδρόμιο Ρόδου ( ; ) επί Fraport


Ελπίζουμε να μην είναι αληθινή η φωτογραφία αυτή


Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο η φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Σε ρεπορτάζ του Holidaynews, αναφέρονται τα εξής:

«Οι τουρίστες που ταξιδεύουν απο και προς το Νησί των Ιπποτών καθώς εισέρχονται στις τουαλέτες του αεροδρομίου “Διαγόρας” έρχονται αντιμέτωποι με αυτη την απαράδεκτη εικόνα.

Ολα τα ουρητήρια στις ανδρικές τουαλέτες βρίσκονται εκτός λειτουργίας με αποτελεσμα οι επισκέπτες να εξυπηρετούνται απο τη μια και μοναδική καμπίνα που βρίσκεται σε λειτουργία, απέναντι απο τα ουρητήρια.

Οι απαράδεκτες αυτες συνθήκες γίνονται αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού και μάλιστα αρκετοί ειναι οι τουρίστες που βγάζουν φωτογραφιες τις οποίες ανεβάζουν στα social media συνοδεύοντας τις με ειρωνικά σχόλια».

Επειδή στο πρόσφατο παρελθόν, σε γραπτά ερωτήματα που θέσαμε στο γραφείο Τύπου της Fraport, ουδεμία απάντηση λάβαμε, την δημοσιεύουμε, ελπίζοντας σε μια επιστολή διάψευσης, που θα αναφέρει ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.

Σε διαφορετική περίπτωση, μετά την μη λειτουργία των κλιματιστικών και τις καθυστερήσεις, θα έρθει ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας του αεροδρομίου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», γεγονός απολύτως απαράδεκτο για την μετά ιδιωτικοποίηση εποχή…

ΠΗΓΗ : http://holidaynews.gr

Σχόλια

  1. Και ομως ειναι αληθεια.Ακουστε και τα υπολοιπα ο γερμανος εχει στειλει προειδοποιητικο /απειλητικο μηνυμα σε ολους τους εργαζομενους να μην λενε κακα λογια για την εταιρεια.Κλιματισμος δεν υπαρχει πορτες χαλασμενες οι τιμες στα κυλικεια στα υψη φαρμακειο δεν υπαρχει τα πουλμαν και τα ταξι ασυδοτα οπως παντα αφορητη η κατασταση .Ειναι ακριβως οι ιδιοι οπως και οι τεμπεληδες της ΥΠΑ.αυτος ο περιβοητος που το παιζει αερολιμεναρχης και υποτιθεται οτι εχει την κρατικη εποπτεια που ειναι; εκτος και εαν τα εχει κανει πλακακια με τους κ...γερμανους και θελει να παει να δουλεψει αε αυτους.Απο την αλλη παντα τα πηρανε με δανεικα τα αεροδρομια με εγγυητη το ελληνικο δημοσιο.Τι περιμενεις;?; Μνημονια μια ζωη αυτο αξιζουμε σαν λαος και για παντα all inclusive για την ροδο αυτο τους αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/17 13:42

    Αληθηνοτατη ειναι η φωτω......οσο για να απαντησω στον πιο πανω φιλο....το οτι δεν δουλευει τιποτα σε κρατικο επιπεδο προ και μετα φραπορτ ειναι δεδομενο αλλα δεν φτεει το νιση σε τιποτα να ευχομαστε all inclusive και μνημονια μια ζωη...νομιζω υπαρχουν πολλοι αξιολογοι εργαζομενει που μοχθουν για το κοινο καλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *