ροή ειδήσεων

«Μαϊμού» τσάντες Luis Vuitton σε κατάστημα πεντάστερου στη Ρόδο



Δυσάρεστη έκπληξη εν μέσω της τουριστικής σεζόν επεφύλασσαν στην ιδιοκτήτρια καταστήματος με επώνυμα ρούχα, το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστήσεις πεντάστερου ξενοδοχείου στη Ρόδο, οι αστυνομικές αρχές, καθώς, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εμπόρευμα που πουλούσε, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σειρά προϊόντων «μούφα».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, στο πλαίσιο ευρύτερης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου και των Α.Τ. Ιαλυσού και Αρχαγγέλου, αστυνομικοί επισκέφθηκαν το γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Χώρα της Ρόδου και, συνοδεία εξουσιοδοτημένου πραγματογνώμονα, ήλεγξαν τη γνησιότητα των προς διάθεση προϊόντων.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μια σειρά προϊόντων, επώνυμων εταιρειών, δεν ήταν γνήσια. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 6 τσάντες μάρκας Luis Vuitton, 26 φουλάρια της ίδιας φίρμας, 2 τσάντες MCM, 2 ζώνες Calvin Klein, 9 ζευγάρια γυαλιά Prada, 2 ζευγάρια γυαλιά Versace, 35 μπλούζες Polo Ralph Lauren, 17 μαγιό και ένα μπουφάν της ίδιας εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, παρούσα στο κατάστημα ήταν η μία εκ των δύο συνιδιοκτητριών (δεν έχουν σχέση με την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου, με βάση τις πληροφορίες του Reader.gr), η πενηντάχρονη Π.Μ., η οποία και συνελήφθη, ενώ τα εν λόγω προϊόντα παραεμπορίου κατασχέθηκαν από τις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, την Πέμπτη, συνελήφθη στο νησί και 63χρονος, ο οποίος διατηρούσε δύο καταστήματα, όπου βρέθηκαν συνολικά 1.156 είδη παραεμπορίου.

Σύμφωνα με πηγές από τις ελεγκτικές αρχές, με τις οποίες το Reader.gr συνομίλησε, οι επιχειρήσεις, όπου γίνονται επιτόπιοι έλεγχοι, έχουν ενταθεί και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου με αμείωτο ρυθμό και με ιδιαίτερη έμφαση στις τουριστικές περιοχές.

insider

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *