ροή ειδήσεων

Survival: σε Πρασονήσι ή Αλιμιά και δεν φαντάζεστε ποιο θα είναι το έπαθλο του «Survivor» του «Ε»



Το αντίπαλο δέος του Survivor ετοιμάζει το «Ε» και αν ισχύσουν όλα όσα ακούγονται για το έπαθλο, θα είναι εντυπωσιακό. Ομως, οι χρήστες του twitter είναι δύσπιστοι.

Αμέσως μετά το τέλος του Survivor, έσκασε η... βόμβα ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα δούμε από το κανάλι του Περιστερίου ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης, το οποίο ελπίζει πως θα είναι το αντίπαλον δέος του επιτυχημένου ριάλιτι, το οποίο θα ονομάζεται Survival secrets.

Το Survival θα βγει στον αέρα όχι από κάποιο εξωτικό νησί αλλά από κάποιο μέρος της Ελλάδας (διαβάστε παρακάτω).

Και απ' ότι φαίνεται το (μοναδικό μάλλον) κοινό σημείο με το Survivor θα είναι η ομάδα των διασήμων, η οποία θα αγωνίζεται ενάντια σε ομάδα αντίστοιχη των μαχητών, η οποία θα απαρτίζεται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Δείτε το τρέιλερ.



Για τη θέση του παρουσιαστή, αρχικά ακούστηκε το όνομα του Κώστα Σόμμερ, δεδομένου ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό και τα extreme sports.

Ωστόσο, η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να σου πω» του «Ε» έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το παιχνίδι επιβίωσης, δίνοντας νέα ονόματα για τους επικρατέστερους παρουσιαστές όπως Πέτρος Κωστόπουλος, Μίλτος Μακρίδης και Ηλίας Ψινάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι, σε ελληνικό έδαφος, που μάλλον θα είναι τα Λιχαδονήσια στη Βόρεια Εύβοια ή το Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου ή το ακατοίκητο νησάκι Αλιμιά μεταξύ Ρόδου και Χάλκης ή η Κουρούτα Ηλείας.


Το έπαθλο

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το έπαθλο θα ξεπεράσει κατά πολύ το αντίστοιχο του Survivor αφού θα φτάσει τα 250.000 ευρώ! Δηλαδή ενδέχεται να είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με το Survivor, όπου ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος κέρδισε 100.000 ευρώ.

Στο twitter έχει αρχίσει ήδη ένα πανηγύρι με τους χρήστες να μην πιστεύουν ότι θα δοθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό από το συγκεκριμένο κανάλι.


Ποιοι θα είναι οι διάσημοι που ενδέχεται να πάρουν μέρος;

Εκτός από τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππο, ακούγονται οι Πηγή Δεβετζή, Μιχάλης Ζαμπίδης, Αντώνης Βλοντάκης, Γιούρκας Σεΐταρίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Ορέστης Τζιόβας, Κατερίνα Γερονικολού, Μέμος Μπεγνής, Βανέσα Αδαμοπούλου, Ήβη Αδάμου, Μαριάντα Πιερίδη, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Όλγα Φαρμάκη.

Μάλιστα λέγεται ότι οι υπεύθυνοι έχουν προσεγγίσει ήδη ακόμη και σε δημοσιογράφους από τον τομέα της ενημέρωσης.

Σχόλια

  1. Και όλο και κάτι θα γίνει πάλι να το πάρουν και αυτό... Μα λεφτά θα είναι , μα μακριά θα είναι , μα ανάδρομος ο Ερμής θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/17 02:43

      Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΑΣΤΕΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.-ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.-

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *