ροή ειδήσεων

Σούσουρο μεγάλο στην Σκιάθο! Ο Ντάνος πούλησε το βενζινάδικο λίγο πριν βγει από το Survivor!



Πλησιάσουν οι μέρες για τον μεγάλο τελικό του Survivor και η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου, λίγο πριν ο τελευταίος επιστρέψει στο νησί του, προχώρησε –με τη συγκατάθεση του- σε μια πώληση. Πρόκειται για το περιβόητο βενζινάδικο στην Σκιάθο, που έγινε διάσημο, αφού ανήκει στα αδέλφια Γιώργο και Χάρη Αγγελόπουλο και πλέον άλλαξε χέρια. Το βενζινάδικο το είχαν τρία χρόνια οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret, νέος ιδιοκτήτης –εδώ και ένα μήνα -είναι ο Κωνσταντίνος Μιντζέλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια Αγγελόπουλου.



Ωστόσο, το βουλκανιζατέρ που υπάρχει στον ίδιο χώρο εξακολουθεί να ανήκει στους Αγγελόπουλους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.



Ο νέος ιδιοκτήτης εξέφρασε την επιθυμία του ο Γιώργος Αγγελόπουλος να επιστρέψει νικητής από το realityεπιβίωσης. «Μακάρι να πάρει τα χρήματα, έχει πολλές δυνατότητες. Εμείς όλοι τον στηρίζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μιντζέλος.

Λίγα λόγια για το μεγάλο φαβορί!



O Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του Survivor. Κάθε φορά που εμφανίζεται στο ριάλιτι, ο γυναικείος πληθυσμός παραληρεί στα social media και όχι μόνο! Κερδίζει σχεδόν πάντα στα αγωνίσματα και ο δυναμισμός του, τον κάνει να ξεχωρίζει… Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1982, και μέχρι πρόσφατα διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μαζί με τον αδερφό του Χάρη. Παράλληλα, τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης. Τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταε κβο ντό. Έπαιξε μπάλα σε σχεδόν επαγγελματικό επίπεδο, ήταν αμυντικός τη σεζόν 2004 – 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου, αμέσως μετά στη Ρόδο και επέστρεψε στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα. Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι από τώρα έχει αποκτήσει fan club! Οι θαυμαστές-θαυμάστριες του έχουν δημιουργήσει δεκάδες σελίδες για εκείνον στα social media, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει δικούς του λογαριασμούς!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *