ροή ειδήσεων

Μάριος και Ντάνος οι μεγάλοι φιναλίστ του Survivor



Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι τρεις παίκτες που έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του Survivor που διεξάγεται την Τρίτη στο Γαλάτσι, στο Άλσος Βεΐκου. Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν θα μείνουν αξέχαστες σε όλους και κυρίως στην τριάδα των φιναλίστ. Τα χειροκροτήματα του κοινού και οι αγκαλιές με παλιούς συμπαίκτες και άσπονδους φίλους έδιναν και έπαιρναν.





Τελικά, από την σχεδόν τρίωρη ψηφοφορία του κοινού, το οποίο έδωσε την θετική του ψήφο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τις 100.000 ευρώ στον αυριανό μεγάλο τελικό. Τα πανηγύρια και για τους δύο ήταν ξέφρενα με τους γονείς τους να παραληρούν στις εξέδρες.



O Ντάνος ο οποίος κάθε φορά που μιλούσε γνώριζε την αποθέωση φάνηκε αρκετά συγκινημένος από την υποδοχή και την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος ενώ στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης αναφέρθηκε στο ότι ο καθένας έπρεπε να δείξει τι άνθρωπος ήταν εντός παιχνιδιού και όχι τα καλύτερα αθλητικά προσόντα. «Το παιχνίδι για μένα εκτός από μία εμπειρία ήταν και μία ανθρώπινη σχέση. Και είχαν και τα πάνω τους και τα κάτω τους. Και οι δεύτερες ευκαιρίες και οι τρίτες χρειάζονται σε όλους τους ανθρώπους. Ευχαριστώ και όσους ήμασταν κοντά και σε όσους δεν είμασταν. Και χάρη σε αυτούς βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο Σκιαθίτης παίκτης.



Ο Κωνσταντίνος από την πλευρά του στάθηκε στο γεγονός πως στην αρχή του Survivor ήταν αρκετά τρακαρισμένος ενώ όταν κατάφερε να ξεπεράσει την πείνα και τις κακουχίες άρχισε να γίνεται και καλύτερος στα παιχνίδια και να δίνει νίκες στην ομάδα του. «Είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και ευχαριστώ και τον Μάριο που με στήριξε. Ακόμα και αν δεν κερδίσω δεν πειράζει. Όσα πήρα μέσα από το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικότερα από οποιοδήποτε χρηματικό έπαθλο».



Ο Μάριος τέλος και αυτός συγκινημένος από την πλευρά του τόνισε πως «έχω άγχος αλλά ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας αγκάλιασε και δέχτηκε να μπούμε στα σπίτια του. Συμπαίκτες και αντίπαλοι θέλω να ξέρουν πως έφτυσα αίμα μέχρι να φτάσω στα τελικά. Δεν είναι εύκολο να μείνουν τόσοι άνθρωποι μαζί για τόσους μήνες. Αλλά αν δεν ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι εδώ που φτάσαμε».



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *