ροή ειδήσεων

Σοκ: Έδωσαν ναρκωτικά σε 18 μηνών μωρό για να ησυχάσει



Συνελήφθη ζευγάρι Ρομά που έδωσαν ναρκωτικά στο μωρό τους. Το 18 μηνών βρέφος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Αυλάκι Στυλίδας Φθιώτιδας με ένα νεαρό ζευγάρι Ρομά και το μόλις 18 μηνών αγοράκι τους…



Μόλις μερικές ημέρες μετά το περιστατικό με το ζευγάρι στην Πάτρα που έκαιγαν με τσιγάρα το μωρό τους για να πάψει να κλαίει, ήρθε στο φως άλλη μία ανατριχιαστική υπόθεση με θύμα ένα βρέφος!

Χθες το πρωί μία 17χρονη Ρομά πήγε στο Νοσοκομείο της Λαμίας τον 18 μηνών γιο της σε ημικωματώδη κατάσταση. Οι γιατροί που έπεσαν αμέσως πάνω από το μωράκι, ανακάλυψαν στο αίμα του την δραστική ναρκωτική ουσία του χαπιού «Vulbegal» και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία. Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά σταθερή πλέον.

Στους αστυνομικούς, η 17χρονη είπε πως δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά εξήγησε πως ο 23χρονος σύντροφός της και πατέρας του παιδιού είναι τοξικομανής και πως μαζί έχουν ακόμα ένα κοριτσάκι 2,5 ετών και ένα αγοράκι 3,5 ετών που έχει από προηγούμενη σχέση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 17χρονη για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο για την ζωή του και αφού εντόπισαν τον 23χρονο, επίσης τον συνέλαβαν για πρόσκληση σωματικών βλαβών και για τον νόμο περί ναρκωτικών, καθώς τόσο στην κατοχή του όσο και στο σπίτι του, βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και στο σπίτι μία άδεια καρτέλα Vulbegal.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα χάπια τα είχε ψηλά και θα ήταν αδύνατον να τα φτάσει το μωρό, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν γίνει πιστευτοί και εξετάζεται η πιθανότητα ο ίδιος να έδωσε τα ναρκωτικά στο παιδί του…

Το ζευγάρι των Ρομά οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Λαμίας, όπου αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή και βεβαίως η έρευνα συνεχίζεται γα να διαπιστωθεί με ποιον τρόπο κατέληξε το μωρό να καταπιεί τα ναρκωτικά χάπια.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *