ροή ειδήσεων

26χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Ρόδο



Τι υποστηρίζει στην καταγγελία της και πως ακριβώς εμπλέκεται ο σύντροφός της


Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε τη Δευτέρα η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 20χρονου Αλβανικής καταγωγής και ενός 22χρονου ημεδαπού, οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου», την 30η Ιουλίου και πιο συγκεκριμένα στις 07.30 το πρωί, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να εξανάγκασαν μια 26χρονη Αγγλίδα που διαμένει προσωρινά στην Κάλαθο και εργάζεται σε εστιατόριο της περιοχής, σε συνουσία ταυτόχρονα και επανειλημμένα παρά τη θέληση της. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το τελευταίο δεκαπενθήμερο η 26χρονη είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον 20χρονο, ο οποίος εργάζεται στο ίδιο κατάστημα. Τον 22χρονο φέρεται να τον είχε ορισμένες φορές σε άλλο κατάστημα της ίδιας περιοχής. Το βράδυ του Σαββάτου, η 26χρονη με τον 20χρονο μετέβησαν στο κατάστημα όπου εργάζεται ο 22χρονος για διασκέδαση. Εκεί ο 20χρονος την ενημέρωσε ότι θα φιλοξενούσαν στην οικία του τον 22χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία, νωρίς το πρωί της Κυριακής, αφού πρώτα πήγαν όλοι μαζί σε έναν φούρνο για να φάνε, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο που η Αγγλίδα υποστηρίζει ότι είχε πάει για πρώτη φορά. 

Ο σύντροφος της άρχισε, όπως περιέγραψε, να την φιλάει και σε κάποια στιγμή παρουσιάστηκε στο χώρο ο δεύτερος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Ο 20χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να τον φιλήσει και εκείνη αρνήθηκε και σε κάποια στιγμή την ακινητοποίησε με το βάρος του σώματος του, της έβγαλε το εσώρουχο και της ανέβασε την φούστα ενώ ο δεύτερος κοιτούσε. Κατόπιν την εξανάγκασαν, όπως υποστηρίζει, σε ασελγείς πράξεις και τη βίασαν διαδοχικά και χωρίς προφύλαξη. Στη συνέχεια, ο 20χρονος την οδήγησε στο δωμάτιο όπου διαμένει με οικείους της και στην διαδρομή, όταν του παραπονέθηκε για ό,τι συνέβη εκείνος φέρεται να της είπε ότι «της άξιζε» μετά από κάποιες πληροφορίες που είχε για άλλη σχέση της με έτερο πρόσωπο.

Η ίδια διατείνεται ότι με το άτομο αυτό δεν είχε σχέση και ενώ την πολιορκούσε η ίδια δεν ενέδωσε. Όταν μπήκε στην οικία της, εξιστόρησε το τι είχε συμβεί στην θεία της και η τελευταία την έπεισε να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία. Ο 20χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι την βίασε, τονίζοντας ότι είχαν σχέση και ότι παρακινήθηκε από την θεία της να υποβάλει μήνυση. Με τη σειρά του, ο 22χρονος αρνείται ομοίως τα όσα του αποδίδει η νεαρή Αγγλίδα. Και οι δύο θ' απολογηθούν την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή Υπηρεσίας. 

Πηγή: www.lifo.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *