ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: 50χρονος ξάφριζε ξενοδοχεία και μαγαζιά



Πλούσια δράση είχε αναπτύξει μέσα στον Ιούλιο ένας 52χρονος Έλληνας, που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Καλυμνίων, λίγο μετά την τελευταία κλοπή που διέπραξε στο νησί. Μάλιστα, στην κατοικία του βρέθηκαν ένα μαχαίρι και διάφορα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν.


Ο 52χρονος είχε ξαφρίσει τρεις φορές το ίδιο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κάλυμνο, από το οποίο κάθε φορά άρπαζε χρήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας! Ακόμη, είχε τρυπώσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και είχε αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό των ενοίκων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπές.

Ένα τουριστικό κατάλυμα στην Κέρκυρα είχε παραβιάσει λίγη ώρα πριν εντοπιστεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 57χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 610 ευρώ και 900 δηνάρια της πΓΔΜ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που έδωσε εντολή να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

E-Radio.gr Ειδήσεις

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *