ροή ειδήσεων

Η 8χρονη Ευαγγελία Στυλιανή χρειάζεται τη βοήθειά μας (βίντεο)



Αυτή είναι η 8χρονη Ευαγγελία - Στυλιανή από τα Χανιά. Το χαμόγελο δε λείπει από τα χείλη της παρόλο που εδώ και περίπου δύο χρόνια μάχεται με τον καρκίνο. Είτε βρίσκεται με τους δικούς της είτε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, δεν το βάζει κάτω. Το 2016 διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Willms. Δηλαδή ξεκίνησε η περιπέτεια της με όγκο στον ένα νεφρό.

Η μικρή Ευαγγελία αμέσως μπήκε στο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε ο νεφρός και από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς της. Παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις.

Οι γιατροί πριν λίγο καιρό είπαν στους γονείς της, ότι στο πλαίσιο της θεραπείας και αντιμετώπισης δε μπορούν να προσφέρουν κάτι άλλο και οι γονείς της , την πήραν σπίτι ψάχνοντας μία ελπίδα στο εξωτερικό. Και την βρήκαν. Στο Λονδίνο στην Αγγλία όπου υπάρχει ένα κέντρο στο οποίο γίνονται πειραματικές θεραπείες. Για να δεχτούν όμως την 8χρονη θα πρέπει να προκαταβληθεί το ποσό των 350.000 λιρών δηλαδή περίπου 380.000 ευρώ.

Ο 32χρονος πατέρας και η 32χρονη μητέρα της, είναι και οι δύο άνεργοι εδώ και πολύ καιρό καθώς έχουν στραφεί στη φροντίδα της κόρης τους. Από την ώρα που τους ανακοινώθηκε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελπίδα προσπαθούν να εκποιήσουν όλη τους την περιουσία για να κάνει η μικρούλα τους το ταξίδι αυτό στο εξωτερικό. Όμως και αυτό να γίνει και πάλι τα χρήματα δε φτάνουν και η αρρώστια της Ευαγγελίας δεν περιμένει αγοραπωλησίες.



Οι γονείς παρακαλούν όλον τον κόσμο να βοηθήσει όπως μπορεί για την θεραπεία της κόρης τους έστω και με ένα ευρώ ο καθένας και αυτό που ζητούν από όσους δεν έχουν χρήματα είναι να το κοινοποιήσουν σε δικούς τους φίλους. Υπάρχει σελίδα στο facebook ενώ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και τραπεζικοί λογαριασμοί.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει μήνυμα στο ale-kastrinos@hotmail.gr, να πάρει τηλέφωνο στο 699-96 85 448, ή να καταθέσει το ποσό στο ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Μητέρα της μικρής)
GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558

Σίγουρα ο καθένας μας μπορεί να στερήσει από τον εαυτό του για μία μέρα έναν καφέ, ένα πακέτο τσιγάρα ή μία ακόμα έξοδο για τη διασκέδαση του και να δώσει την ελπίδα σε μία 8χρονη που τόσο το έχει ανάγκη καθώς όσο περνάει ο χρόνος λειτουργεί σε βάρος της. Και αν εμείς μπορούμε να τη σώσουμε; Ας το δείξουμε έμπρακτα και όχι μόνο με ευχές.

Όπως μας το δείχνει και η ίδια θέλει από αυτόν το πόλεμο να βγει νικήτρια….

πηγή: neatv.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *